Wat je ziet is wat je krijgt en je betaalt een super aantrekkelijke prijs!

Duidelijke uitleg, mooie prijs, gemakkelijk in bestellen.

overzichtelijk

Makkelijk overzichtelijk en een mooie prijs

Gemakkelijk besteld voor een gunstige prijs

Bij bandenconcurrent heb je een grote keuze in banden van alle merken tegen zeer concurrerende prijzen. De service is goed en de levering snel.

Goede prijs

Goede prijs en makkelijke bestelprocedure. Gratis verzending is ideaal.

Voordelig en complete service

De banden zijn een stuk voordeliger dan de concurrenten en ik vind het erg handig dat BandenConcurrent montagepartners heeft. Vooraf betalen maakt dat je weet waar je aan toe bent en voorkomt verassingen bij de garage.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding en heel makkelijk te vinden.

Heb nog geen ervaring

Dit is de eerste keer dat ik bij bandenconcurent bestel

top

snel geregeld en goeie prijs

Koop altijd mijn banden hier. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk en goed!

Heel snel en mooi!

Ik ben erg onder de indruk van het voordeel en de snelheid!

Snelle gerichte keuze kunnen maken

Snel kunnen vinden waar ik naar op zoek ben voor een normale prijs. Tevreden. Eens kijken na de levering etc hoenhet bevalt.

Al vaker besteld altijd zonder problemen.

Bestel hier altijd de banden zodra nodig, altijd monteren via vaste montage partner.

Perfect makkelijk te bestellen

Duidelijke site makkelijk te bestellen en top geregeld met alle informatie ik ga hier zeker vaker bestellen

Gebruiksvriendelijke site en firma

Prima.een overzichtelijke site en goede voorwaarden.... Aan alle kanten een topper

Geweldig snel geleverd

100% tp

Afspraken nagekomen. Snelle levering

1 zin gezegd TOP

Zie boven

Super snel veilig weer op de weg

Ik koop al jaren mijn banden bij Banden concurrent…. Betaaldbaar, snelle levering en met een veilig gevoel weer de weg op.

Volgens afspraak geleverd

Nette levertijd...goede garage om te laten monteren.

Dusdanig goed bevallen...banden van de andere auto ga ik ook op deze manier doen

makkelijk en snel en niet duur

goede site die "meedenkt" met de klant. Alles gaat eenvoudig, ook voor iemand die niet dagelijks met banden bezig is zoals de meeste onder ons. Ook zijn ze niet duur. De gevestigde bandenspecialisten zijn aanmerkelijk duurder.

Heel erg fijn

Ik vind het erg fijn dat de banden bezorgd kunnen worden bij een garage waar ze weer gemonteerd kunnen worden. Dat scheelt weer een last.

Snel en overzichtelijk

Makkelijk zoeken en duidelijke informatie.

Voelt vertrouwd

Heb keuze gemaakt voor nieuwe banden had nog wat vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Heb daarna mijn bestelling geplaatst. Krijg ze woensdag geleverd top!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA