Beste prijs

Geachte heer/mevrouw Dit is de 2 keer dat ik een banden vie bandencocurent ga ik kopen Het is altijd goed geweest met goed kwaliteit en op tijd bezorgd Ik adviseer altijd mijn kennis om via dit site banden kopen Met vriendelijke groet M.k

juiste prijs en goede banden en grote keuze

goede revieuws gelezen en navraag gedaan bij kennis/collega's

Goed en duidelijk!

Bestellen was zeer eenvoudig. Heel veel keus!

Site is makkelijk te gebruiken

Duidelijk en makkelijk! Je weet de prijs voor je gaat.

Snel en scherp geprijsd

Makkelijk uitzoeken, scherpe prijzen en montage om de hoek! Super

Erg goed

Zeer duidelijke site, en goede prijzen! Erg tevreden.

Makkelijke bestelling en prima prijs

Duidelijke site en de laagste prijs. Goed contact met de klantenservice.

Zeer goede prijs kwaliteit

Zeer goed prijs kwaliteit en een ruime keuze

Goede webwinkel

Duidelijke site met mooie prijzen, bestel altijd mijn banden hier. Snel geleverd bij montagepartner.

Top service!!

Ondanks dat er een probleem was met de garage (dicht), voor monteren van de banden, hebben jullie heel snel een andere garage geregeld. Goede communicatie via telefoon en mail. En het bedrag voor montage van de eerste garage, heel snel terug gestort. Echt top service!! Dank daarvoor.

Supersnel en duidelijk met juiste beeldmateriaal en overzicht en info

Ik ervaar juiste duidelijkheid met juiste info om te bestellen en het bestellen ging ook snel en simpel. Totdusver blij ermee. Zeker mooie prijzen voor banden en als de service ook goed is waarom teveel betalen bij de garages. Ik ken een paar garages zijn mijn eigen jeugdvrienden, zelfs die met hoge korting kunnen hier niet aan tippen! Duidelijk prijs verschil, dus waarom duur en moeilijk doen als t gemakkelijk en goedkoop en simpel kan!

Superbedankt nette prijs aflevering volgens afspraak

Goede pris snelle levering makkelijke website en super snel geleverd helemaal top

Kwaliteit en prijs

Kwaliteit voor een scherpe prijs. De bandenconcurrent biedt opties voor iedereen. Scherpe montage prijs ook aan huis. Lees dus gemak. En de prijzen zijn zeer scherp, als je geld wilt over houden moet je hier bestellen. Geen dealer kan hier tegenop!!

Alleen een beetje onduidelijk hoe het verder in zijn werk ging als de banden geleverd waren. Uiteindelijk heeft alles wat langer geduurd omdat de garage het druk had maar verder naar tevredenheid geholpen.

Hele goede ervaring, koop hier altijd mijn banden

Super snelle service, en aftersales als er iets verkeerd besteld is. levering loopt soepel, met tracking en snelle bezorging. Koop hier graag voor onze autos.

Makkelijk en snel.

Vorig jaar heb ik mijn voorbanden bij jullie besteld en dat is me prima bevallen. Ik zeg dit ook tegen familie en vrienden.

De beste prijs en een zeer snelle klantendienst.

Vond de site op internet en vermits zij de beste prijs en een zeer hoge trustrate hadden op trustpilot ben ik er voor gegaan. Ook op mijn vraag naar de klantendienst werd zeer snel gereageerd. So good so far.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Op internet gekeken naar goede betaalbare banden. Kwam uiteindelijk bij de bandenconcurrent uit.

Goede kwaliteit en snelle levering gewoon top

Gewoon goed en snel

Zoals verwacht, duidelijke info, snel geleverd voor een mooie prijs.

Super goed!

Eerder al mijn banden hier besteld, helaas door een schroef in de band nog eentje los moeten bestellen, maar de service en bereikbaarheid is top hier!!

Banden zijn oud

Oude dotcode van 2020 en terugsturen kost 35 euro

Top bedrijf!!

Goede service...eerst verkeerde maat besteld deze zijn vlot afgehaald en retour gegaan...de communicatie is gewoon top...reageren vlot en duidelijk. Nieuwe banden in de juiste maat zojuist besteld...voor alle maten.kun je hier terecht voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering. Site is duidelijk en overzichtelijk.

Goede snelle service, ruim assortiment, voor ieder wat wils!

Prettig!

Top banden snel geleverd