Nette prijs. uitstekende service van de garage

Nette prijs. uitstekende service van de garage

Goed geprijst en fijne site

Ik vond het hardstikke duidelijk aangegeven allemaal, en heel fijn dat je ook in termijnen kan betalen

Makkelijke totaal bestelling

Het is een makkelijke site om je banden uit te zoeken en te gaan voor jou keuze van band en je kan gelijk de banden thuis laten bezorgen of bij een montagebedrijf van jou keuze die bij hun zijn aangeslotenen. Ook de afspraak word meteen verzorgd en geen omkijken meer. Evt kan je gemakkelijk in 3 termijnen zonder extra kosten betalen.

Altijd de kwaliteit die ik verlang

Goede banden veel keuze en prima prijzen meestal binnen 48uur geleverd...

beste prijs en snel geleverd wat wil je nog meer

al vaker hier besteld gaat altijd goed en snelle levering

Goeie duidelijke website

Snel besteld. Ben benieuwd naar de levering

Autoservice Hoofddorp: een aanrader!

Autoservice Hoofddorp: vriendelijk, meedenkend en kundig. Een aanrader!!

Makkelijk en overzichtelijk

Snel de juiste band gevonden en nog in de aanbieding ook.

niet

researsch op google gedaan en terecht gekomen bij bandenconcurrent. voordelig en aanbieding

Goedkoop en kwaliteit en Merk

Ik wil graag merk voor weinig geld maar nieuw en daarom bandenconcurrent Gegroet .ismet Bilici

Prijs kwaliteit en snelle professionele diensten

Prijs kwaliteit is top snelle levering contact met klant zoals het hoort!

Makkelijke en snelle manier van bestellen

Snel en effectief kunnen bestellen

Prima prijs kwaliteit verhouding inclusief montage service perfect....

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk te gebruiken en overzichtelijk prettige website!

een fluitje van een cent bij de banden concurrent.

Goede prijs en gemak met de doorkoppeling naar de montage firma

Snelle service en nergens anders goedkoper kunnen vinden

Voordat ik mijn bestelling plaatste had ik nog vraag over de ventielen. Hiervoor een mail gestuurd en vrijwel direct een antwoord gekregen op mijn vraag. Ik bestel hier al jaren mijn banden. Zowel het bestelproces als de levering altijd positief ervaren. Hiervoor 5 sterren van mij

Overzichtelijke gebruikers vriendelijke site.

De banden moeten er nog om. Heb nu alleen nog maar besteld. Kan hier en op dit moment nog niet iets zinnigs zeggen.

Perfecte afwikkeling!

Ideaal ook het leveren aan montagepartners. Alles ineens geregeld thuis vanaf de bank.

Excellent!

Bandenconcurrent heeft een goed overzicht, een ruim aanbod op voorraad en de beste prijzen waardoor je snel naar de kassa 'rolt' ;) Meerdere keren al besteld via de website en wat mij betreft de fijnste bandenleverancier!

goede banden veel keuzes goede prijzen

dit is mijn 2 de keer dat ik banden hier bestel ik heb ook wel eens eerder banden besteld voor familie leden onder hun gegevens natuurlijk. vandaag weer nieuwe banden besteld hopen dat ze ook weer netjes en op tijd komen. vriendelijke groeten

Duidelijke website

De website is duidelijk en de prijzen zijn laag. Er zijn voldoende partners in de buurt om de banden te wisselen.

Snel en makkelijk bestellen

Net iets goedkoper als de concurenten.

Zeer duidelijke website

Mooie duidelijke website, met goede uitleg!

TOP!

Snelle en eenvoudige website, banden snel besteld en voor een eerlijke prijs!

Duidelijke site

Het was makkelijk zoeken en bestellen op de site

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA