Zelfs een dag eerder geleleverd

Makkelijk om te bestellen. Banden zouden dinsdag komen, maar waren er maandag al. Super. De ventielen kwamen ook netjes op tijd met de post.

uitstekende service

Uitstekende service vlotte afhandeling hoge kwaliteit .

Ideaal

Heel makkelijk en fijn voor een leek als mij om nieuwe banden te kopen en ook nog regelen voor monteren bij een partner. Kan niet anders zeggen ideaal

Besteld en de producten 2 dagen later ontvangen. Netjes geleverd. Ben zeer tevreden tot nu toe.

goed en snel;

goed bezorgd en goede servicxe

Overzichtelijke site met gebruiksvriendelijke interface. Scherpe prijzen, groot aanbod en fijn dat je je eigen montagepartner kan kiezen. Aanrader!

Alweer super!!

Alweer voor de vijfde keer banden besteld. Ik ben zeer tevreden over de prijs en de snelheid. Vergelijk de prijs maar eens met de blauw-geel fitte garage, dan heb je toch zo een hoop verdiend.

Snel en duidelijk

Volgende dag geleverd

bestel vaker hier nooit geen problemen

Duidelijk site en snelle service

De site is overzichtelijk en duidelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven en je komt snel tot de goede keuze. Zeker een aanbeveling!

Makkelijk bestellen via de website

Binnen 2 minuten alles geregeld

Fijne website en goede service

Goed te woord gestaan, fijne website om de keuzen te maken en snel geleverd.

Ik ben tevreden

Perfect!

Fijne en snelle service!

Duidelijk en overzichtelijk

Heb bij de apk te horen gekregen dat ik 4 nieuwe banden moest hebben. Ik had in het ergste geval op 2 gerekend. Dus dit kwam als een schok. Ik had al wat eerder wat georiënteerd naar banden, en kwam dan ook bij deze site uit. Na het “schokkende” nieuws, ben ik weer even aan het googlen geslagen, en kom toch weer hier uit. Hoewel ik de banden vandaag heb besteld, en nog niet binnen heb, is het vertrouwen van mij in dit bedrijf zo groot, dat ik er nu al deze review aan durf te wagen.

Handige bandenvergelijker

Deze website geeft je makkelijk een snelle vergelijking tussen verschillende banden

Goed vergelijk en veel info.

Het is een fijne website om de juiste keuze te maken voor je nieuwe banden.

Super service

Received the tires on time and as expected. I recommend it.

Super makkelijk bestellen en monteren

de website zit goed in elkaar, makkelijk zoeken en vergelijken. Qua bestelling en montage kun je ook gewoon even de garage bellen voordat je de bestelling plaatst. dat is fijn. Jammer alleen dat niet meer kunt kiezen voor montage op locatie. De prijzen zijn wel flink gestegen. 4 banden en montage was in 2020 €905,88, nu (2023) betaal ik €1.328. wel flinke inflatie.

Bestelling is snel gedaan snel gelevert en Duidelijk

Eerder banden besteld ,snelle korecte levering

Goede prijs qualitijts verhoudin van de band

Goed !

Voor mij niet de eerste keer dat ik hier bestel . Ik ben er erg tevreden mee . Overzichtelijke website met voldoende filters om het juiste t ekunnen vinden . eenmaal besteld is het snel geleverd tegen een scherpe prijs . Bedankt !

Goed toegangkelijk

Ik ben op deze website gekomen via mijn broer die vaker bij jullie heeft besteld. Het is fijn dat er onderaan de pagina, bij band naar keuze, alternatieven worden weergegeven. Ook kreeg ik duidelijke info naar draagkracht en maximale snelheid bij welke de band gebruikt kan worden. De website is ook lekker overzichtelijk. Bij aankoop is er ook de optie om het te laten monteren of om alleen de banden te bestellen. Voor ieder wat wils dus.

Heb al eerder banden bij jullie besteld. Netjes en op tijd geleverd

Vooral: snel geregeld snel gemonteerd. Prima .

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA