duidelijke website en geen poespas

Goede prijs, vaak leuke aanbiedingen indien er nog enkele banden beschikbaar zijn, Duidelijke uitleg en snelle levering.

Klantvriendelijk

Perfect service

Zeer fijne site met zeer mooie prijzen

Prima prijzen voor nieuwe banden en ook de site is prima in orde , nu nog even wachten op de DPD :)

uitstekende service

Nergens betere banden voor een betere prijs

Goede service en komen afspraken na!

Prijs kwaliteit verhouding is prima!

snel en duidelijk, zeer scherp geprijst

Gekozen voor de BandenConcurent door de goede ervaringen.

Prijs en kwaliteit

Prijs en kwaliteit en snel leveren

vlot geregeld voor nette prijs en alle regelingen bijeen

alles oke

Voor een prima passende band en een scherpe prijs.

Goed bedrijf

Snel kunnen vinden wat ik nodig had.

TOP!

Gewoon super makkelijk, overzichtelijk, veel keus. Vele betalingsmogelijkheden. Kan eigenlijk geen minpunten bedenken

Overzichtelijk

Overzichtelijk en snel

De moeite waard

Prijs is goed makkelijk te vinden

banden zijn er netjes opgezet!

Zéér scherpe prijs, makkelijk betalen + brede selectie montage

Michelin Pilot Sport 4 245 40 R19 besteld, prijs ruim €100 onder offerte bij garage per band. Makkelijk montage & balanceren adres te selecteren; 3 stuks in straal van 10km. Super!

Makkelijk en niet duur.

Ik koop hier mijn banden altijd naar volle tevredenheid maar als je teveel voor je rubber wilt betalen dan moet je deze site gewoon skippen!!

Uitstekende website!

Het was een duidelijke website, zocht niet lang voor info en kreeg snel alle opties te zien!

Excellente Customer Service Experience

Volledige telefonische aandacht van de medewerker. Heldere uitleg, eerlijk en beknopt. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en snelle afhandeling.

Snel en makkelijk

Duidelijke site met een hoop keuze. De bestelling is snel en makkelijk te doen.

Goede kwaliteit snelle levering.

Ik heb de banden binnen 1 werk dag nodig dit kan geregeld worden. Goede prijs-kwaliteits verhouding!

Goedkoopste

Goedkoopste

Mooie Michelin Pilot Sport 4 demo set voor weinig

Ik was aan het kijken voor vers rubber voor onze nieuwe gebruikte V60CC. We kwamen er met de dealer niet uit - om bij aflevering 4 nieuwe banden te krijgen - omdat er nog 4mm op zat. Ze wilden water bij de wijn doen, maar de prijs voor 4 nieuwe banden was alsnog astronomisch hoog. Het is geen gangbare maat, dus is het best veel geld als het niet per se hoeft. Op marktplaats ook niet echt geslaagd. Veelal winterbanden en ik zocht zomerbanden. Totdat ik bij jullie een demo-set zag voor een heel aantrekkelijke prijs. Staat de auto gelukkig toch nog op nieuwe Michelins en dat maakt hem helemaal af.

Nette site en super snelle levering

Al meerdere keren besteld bij jullie en super service en net verpakt super blij mee de aankoop

Ik ben erg tevreden over de snelheid van het bestellen en bezorgen

Super snelle banden kunnen vinden. De banden worden snel geleverd en goed gemonteerd door de garage die mij is aanbevolen.

Gemakkelijk en snel bij bandenconcurrent.nl

Gemakkelijk bestellen en door in3 te kiezen de kosten te spreiden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA