Duidelijk, overzichtelijk en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel en makkelijk kunnen vergelijken. Duidelijk en overzichtelijk.

prima om goedkoop banden te bestellen

Website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk, prima prijzen

Heel goed telefonisch begeleid

Supervoordelige aanbieding met montage service. Kwaliteit en service voor een zacht prijsje. Website is duidelijk

De GOEDKOOPSTE!

A-merk band zeer scherp geprijsd + montagepartners waaraan ze kennelijk ook niet verdienen. Ze nemen genoegen met een kleinere winstmarge, maar maken de gewone man wel heel erg blij! Scheelt mij ruim 200euro op totaalprijs.

Ruime keuze, Voordelige snelle bestelling en aflevering

Even gezocht en vergeleken op internet, De keuze voor Bandenconcurrent was snel gemaakt gezien het prijsvoordeel, ook de snelle levering en contact met montagebedrijf is een pluspunt. Kortom; geen enkele twijfel voor de positieve aanbeveling !

mooi geregeld

snel en gemakkelijk banden bestellen

Mijn bestelling ging voorspoedig.

De bestelling was snel geregeld, hoop dat de rest ook zo snel zal gaan.

Goede prijskwaliteit verhouding

Snelle bestelling voor een goede prijs.

Eenvoudig, duidelijk en het gemak.

Ervaring is goed, product wat je kiest is goed en voor je eigen besteedbare bedrag. Volop keuze dus. Ook service partners voor monteren is goed en je hebt keuze.

Eenvoudig en snel geregeld.

Ik vind het een fijne regeling.

Goede prijsklasse

Dit is mijn eerste keer en ik vind de rijg goed en het bestellen ging gemakkelijk

snel en goed

banden snel geleverd naar montage partner. prima banden voor een goede prijs

Snel duidelijk betaalbaar

Duidelijke website voor betaalbare banden

Duidelijke website met makkelijke filtering

Fijn dat de website goed werkt en duidelijke filters heeft. Ook fijn dat je demo banden kan kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Over de verdere service kan ik nog niets zeggen, nu is het wachten op de levering!

Altijd perfect.

Goed, snel, overzichtelijk en scherp geprijsd.

Informatie is duidelijk

Website is duidelijk en informatie lijkt betrouwbaar

Alle zoek sites gehad..er is maar een goeie..

Super makkelijke site, goeie prijzen!! Mijn bestelling is onderweg, ik kan niet wachten. Wat een gemak om mijn wensen in te vullen en de daarbij behorende autoband te matchen !!

De allermakkelijkste manier

Makkelijker wordt het niet. Onbeperkte keuze van banden, montage bij je vertrouwde partner in de buurt.

Goede prijzen !

Mooi. Echt goedkoope prijzen met actie kortings! Ik vind ook super cool dat je heb veel assortiment met banden maaten!

Top Winkel

Bestellen gaat vlot en levering snel! Ik heb nog wel een tip: Voor voertuigen zoals TESLA S met een andere maat achter dan voor is het vaak even puzzelen of beide maten van een bepaald merk of type beschikbaar zijn. Hiervoor zijn op de site voor-gedefineerde sets misschien wel handig voor de besteller......

mooie overzichtelijk site en de prijs is ook dik in orde.

overzichtelijk site en de prijs is dik in orde, tevens komt alles professioneel over.

Snelle levering.

Top en snel geregeld

Alles ging supper naar wens zonder moeite en goede email uitleg van wat je moet doen!

Makkelijk en veel keuze

keuze op verschillende kenmerken. Wat je zelf belangrijk vindr.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA