Opgelicht

Opgelicht We willen de banden retourneren en hebben daar recht op. Wij sturen zelfs bewijs, maar zij komen elke keer niet opdagen na het 4x te hebben toegezegd. Als ik bel wordt ik weggedrukt of gewoon midden in het gesprek opgehangen. Manager belt niet terug zoals beloofd. KOOP HIER NOOIT

Is goed

Is goed

Geld besparen

Eerljjke prijzen, leuke aanbiedingen, top service

Echt goed bedrıjf

Dıudelıjk snel af elveren.

Simpel, snel en goede prijzen

Via de site makkelijk de juiste banden kunnen bestellen en direct laten afleveren bij een montage partner. Scheelt een hoop "regel"werk Waarom een 9 en geen 10? Ik kon echter niet via de site meerdere banden met elkaar vergelijken. Indien deze functionaliteit wordt toegevoegd krijgt de bandenconcurrent een 10 van mij.

Geheel naar wens

Banden zijn geproduceerd in 2022 wat bij de verkoop van de auto een pre is! Snel antwoord gekregen en geen onzin verhalen te horen gekregen. Groet Claude

Snelle service en goede website!

Heldere duidelijke omschrijving en scherpe prijs. Heel prettig dat de banden ook afgeleverd worden bij het punt waar we gemonteerd gaan worden.

Ik had gelijk een band met bandenconcurrent.

Fantastisch, ruime keuze en dan ook nog je banden aankoop bedrag eventueel terug Kunnen krijgen, daar word je toch blij van.

Klasse bedrijf

Aantal keer al banden besteld mooi op tijd en super Fijne prijs

Eenvoudig de perfecte band door het bandenbos gevonden ;-)

Zoals beschreven het is een 'oerwoud' aan bandenaanbieders! Op de BandenConcurrent.nl heb ik snel en gemakkelijk de perfecte All-Season band gevonden voor mijn Volvo V70 uit 2002. Mijn trouwe Volvo, die nét ingereden is (440.000km), krijgt nu weer een passende set All Season banden. Voor mij ook een prettige bijkomstigheid is dat de BandenConcurrent.nl samenwerkt met I3.... dus mooi in 3 termijnen betalen zonder gedoe ;-)

Snel besteld, snel in huis

Eerste keer dat ik online banden bestel. Het ging bijzonder makkelijk en dat je achteraf kan betalen is super. Zo weet ik zeker dat ik eerst de materialen in huis heb voordat ik betaal!

Goede recensies

Heb goede recensies gelezen op de site van de bandenconcurent.

Geweldig en meteen kunnen zien wat er op voorraad is met leuke aanbiedingen.

Makkelijk te vinden en makkelijk handelen door via een montagepartner de banden meteen om de velg c.q. onder de auto te kunnen laten installeren. Voordelige aanbieding en snel te leveren.

Overzichtelijk, makkelijk en snel

Via Google op jullie site gekomen. Is duidelijk en makkelijk te bekijken. Ook snel te bestellen.

Duidelijke site met veel keuze

Blij met mijn bestelling nu even afwachten voor ontvangst! Dankjewel alvast

Jullie zijn vriendelijk. Beleeft. Goed

Altijd optijd geleverd

De banden zijn altijd optijd geleverd. Meestal de volgende dag of binnen 2 a 3 dagen. Zeer tevreden.

overzichtelijk en vlot

Bestel al meerdere jaren bij BandenConcurrent en altijd goede levering. website is makkelijk en overzichtelijk.

snelle en makkelijke manier om te bestellen,

goede prijzen

super

we hebben hier al eerder banden besteld en dat is heel goed bevallen.

Zeer makkelijk en duidelijk bestellen

Deze site op aanraden van mijn monteur gekregen en zeer tevreden erover. Zeer duidelijk en vele mogelijkheden... kortom gewoon een top bedrijf wat in mijn ogen niet snel aan "banden" gelegd zal gaan worden. Kan dit dan ook aan iedereen aanraden en zal ik in de toekomst ook zeker doen vanwege de scherpe prijzen etc. Alleen nog even de levering afwachten maar ik heb er goed vertrouwen in.

Goede prijzen snelle levering

Makkelijk en duidelijke uitleg over wat ik wilde bestellen

Al eerder mn banden hier besteld en dat was een positieve ervaring.

Het ging heel makkelijk

Ik doe dit voor het eerst. Prijs was goed. En ik zou het zo aan een ander aanraden. En ik zelf bestel graag nog een keer als ik weer banden nodig heb.

Super makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, goede prijzen, en een snel overzicht van de voorraad

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA