Snelle bestelling super prijs

Hele snelle werkbare website! En een mooie prijs!

Goedkoop scoort het beste

Via het internet snel bij de bandenconcurrent terecht gekomen. Ruime keuze vanuit het top sigment naar wat wenselijk is voor jezelf.

Goed bedrijf!

Snelle verzending, hoge kwaliteit

Betrouwbaar

Geleverd zolas beloofd met zeer scherpe prijzen.Het kan simpel zijn als je je afspraak nakomt.

Goed, Snel, Voordelig

Goed, Snel, Voordelig. Snel en prettig contact met klantenservice voordat ik mijn bestelling deed.

Good

The best price and service in NL

Slecht ervaring

Banden gekocht waarvan 2 met hoogteslag 1 binnen tolerantie 1 dermate slecht dat hunter roadforce balanceer apparaat Volledig in het rood stond met een zeer grote afwijking. Mailtjes gestuurd telefoontjes gepleegd maar tot nu toe geen nieuwe band ondanks toezegging en daarna intrekken omdat de voorraad op was. vanaf begin november al bezig om dit opgelost te krijgen. Auto geeft nog steeds trillingen door dus vraag geld terug voor 1 band of alsnog een nieuwe en nog steeds geen reactie

Snel, duidelijk en betrouwbaar

Ik was opzoek naar twee nieuwe zomerbanden ter vervanging van mijn oude banden. Op BandenConcurrent vond ik snel mijn banden, kon mijn banden laten bezorgen bij een lokale montangepartner en het gehele bedrag (inclusief montage) meteen betalen. Kort samengevat: Snel, duidelijk én betrouwbaar!

Lekker makkelijk en duidelijk overzicht

Ging erg snel en gemakkelijk. Veel opties maar nog steeds duidelijk

Snel en duidelijk

Gewoon goede service en vertrouwelijk

Al eerder bij bandenconcurrent gekocht en zeer tevreden!

Je moet alleen goed opletten welke band je nodig hebt, hoeveel en je besteld! Daarna wordt alles voor je gedaan. Makkelijker kan niet!

Geweldig.

Goede afhandeling en komen beloftes na. Top!

Super Prijzen en super service

Altijd optijd en super banden

Nergens geen betere deal te krijgen!

Snel bezorgd makkelijk en duidelijk overzicht en vertrouwde site.

Makkelijk en snel!

Heb de product snel kunnen vinden en hij was op voorraad. Bestellen ging ook snel.

Snel makkelijk en voordelig

Snelle bezorging, fijne site en goedkoop Vaker bestellen hier

uitstekend prijs/kwaliteitsverhouding

4 winterbanden net besteld van prima kwaliteit, geen Premium maar wel A-merk voor een keurig prijs. concurrentie komt nergens in de buurt. bedankt bandenconcurrent!

Snel, makelijk en goedkoop nieuwe banden regelen

Was op zoek naar 4x nieuwe banden voor de auto. Via bandenconcurrent een mooi prijs gevonden voor 4 stuks A merk Vredestein banden. Tijdens bestelling een montagepartner erbij gevonden die voor een redelijke prijs de montage en balanceren verzorgt. top

Gemak boven alles en dat tegen een prima prijsje!

2 banden nodig, worden snel geleverd en tegen een goede prijs. De simpele keuze voor dichtstbijzijnde montage punt inclusief prijs is ook heel fijn.

Top. Snel besteld.

Goedkoop voor goede kwaliteit.

Zeer makkelijk om een keuze te maken

Website is prima om te komen tot een verantwoorde keuze!

goedkoop en snel besteld

tot nu toe goed, zojuist besteld dus wacht nog op levering

very nice

very nice

Veel keuze makkelijke en goede prijs

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA