Smooth website en duidelijke gegevens.

Altijd als ik hier mijn banden bestel zijn ze snel geleverd. Prima producten en goede service.

Blij

Ok

Snel en overzichtelijk

Helemaal top

Topservice

Al vaker banden besteld, supersnelle levering en service en prijs. Zal ook nergens anders meer bestellen, zeer tevreden.

Makkelijk, goed, nog te betalen.

Slechte ervaring elders Dus nu eens hier proberen.

Makkelijk en leesbaar.

Eerder 2 paar banden hier besteld, snel geleverd en ook super service. Nu opnieuw 2 banden nodig dus ook weer hier besteld. Bedankt!

Heel snel geleverd

Nog nooit zo snel en makkelijk banden besteld!

Heel eenvoudig en makkelijk om goede banden te bestellen, een paar klikken en ik had de juiste band. Nu wachten op de postbode.

Goed aanbod, ook voorde ML320!

Goede keuze waar het bij Kwikfit en Profile niet lukte.

Eenvoudig te regelen.

Bij de banden concurrent kun je voor een scherpe prijs en vrij makkelijk via hun site banden bestellen.

Goede communicatie en snelle levering.

Uiterst vriendelijke mensen bij de garage van Buitenkamp te Rotterdam

makkelijk en snel gedaan

makkelijk en snel besteld goede prijzen en veel goeie verhalen over gehoord even kijken hoelang het duur voor ze geleverd zijn maar ga van het beste uit

Goede prijs en snelle service

Heb hier al meerdere malen banden besteld. Altijd ruime keuze, goede prijzen en snelle service. Goed bedrijf!

Betrouwbare leverancier

Overzichtelijke website en eerlijke informatie, lid van Thuiswinkel.org. Snelle levering. Top

Prima geregeld

Snel geleverd bij montagebedrijf. Alles snel geregeld

Goede prijs kwaliteit en binnen 3 dagen bezorgd

Goede prijs kwaliteit en binnen 3 dagen bezorgd

Slecht

29 oktomber banden besteld nog niet ingeleverd elke week is andere smoesje. Ze zijn aan het onderzoeken. Dpd heeft aan dat ze hebben ingeleverd terwaal dat staat hier ingeleverd Berkel en Rodenrijs (Pays-Bas en dat is niet mij adres. 8 weken bezig om mij geld terug te krijgen. Ik heb mij geld nog niet ontvagen. Je kan niet met een leidinggevende of managar spreken. Ze zijn nooit op kantoor volgen de medewerkers.

Zeer snelle levering

Werd later geleverd dan aan gegeven leverdatum, voor de rest ging alles goed.

goede overzichtelijke site.

Goede overzichtelijke site. Het zou wel fijn zijn om bij het bestellen je gewenste montagepartner te kiezen. Nu krijg je enkel 3 opties welke niet per se de gewenste zijn.

Goed overzicht van bandenkeuze en een goede prijs

Goed overzicht van bandenkeuze en een goede prijs. Ook de ratings erbij zijn handig voor een goede keuze.

Goed geholpen

Ik was op zoek naar een band met specifiek profiel. Mw heeft uitgebreid de tijd genomen om met mij mee te zoeken totdat de juiste band gevonden was

Makkelijk en snel.

Ze hebben een groot aanbod aan banden, in elke prijsklasse. Makkelijk en snel bestellen en de banden worden zeer snel en gratis thuisbezorgd. Overzichtelijke site.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA