Heel goedt

Ben heel goedt geholpen

Altijd goed

Duidelijke site, altijd optijd geleverd en eerlijke prijzen. Als je hier je band niet voor de beste prijs vind dan vind je hem nergens

Zeer uitgebreid assortiment tegen lage prijzen

En een super overzichtelijke website en gemakkelijk bestellen en gratis levering. top !

Snel en goed

Goede prijs snelle en correcte levering. Top!

Goede service en snel

Had verkeerde items besteld en kreeg binnen 2 dgn bedrag teruggestort om andere bestelling te kunnen maken bij hen.

GEWELDIG!

GEWELDIG!

I expect to exceed my expectations Thanks in advance

Goed Prijs !

Good price and fast delivery!

goed en gemmakelijk

goed en gemmakelijk

Super goed en snel

overzichtelijk, makkelijk en snel voor een betaalbare prijs!

makkelijke site met een goed overzicht waardoor er snel te navigeren is. ook het betalen en plannen gaat gemakkelijk

Banden zijn bestelkd voordat de koffie op is.

Het bestelproces van bandenconcurent is zo snel dat ik alles geregeld had voordat ik mijn kop koffie op had. Alles is duidelijk en overzichtelijk!

makkelijk bestellen

betalen met ideal

Eerlijke prijzen en top service!

Zoals altijd een top service met eerlijke prijzen en gratis verzending na elk locatie. Wat wens ik als klant nog meer!

Lekker makkelijk en goedkoop

Al jaren de best plaats voor mijn wagen park zakelijk

Goedkoper ga je ze niet vinden

Scheelt mij 400€ tegenover onze locale banden leverancier

Super overzichtelijk en gemakkelijk

Super makkelijk zoeken naar se juiste bandenmaat . Duidelijk welke wel en niet op voorraad zijn en erg gemakkelijk te bestellen.

Goede duidelijke site

Goede duidelijke site komt gelijk bovenaan te staan in google als ik zoek naar autobanden en een hele duidelijke en makkelijke site om je ideale band te vinden en genoeg keuze bedankt

Uitstekende site om banden te bestellen.

Heel makkelijke site met voldoende selectiecritetia.

perfect

makkelijke site goede service

Makkelijk

Makkelijk bestellen en montage

Bestel voor de 3e keer banden ! Altijd goede kwaliteit en op tijd ! Super service!

Goede snelle levering en de juiste prijs

Bestel hier regelmatig autobanden.altijd de laagste prijs voor a merk banden

Snel, goed en goedkoop

Via Google shopping terechtgekomen bij De Bandenconcurrent. Veel keuze, gemakkelijk te filteren en prijzen waar je tenminste niet door van je stoel valt.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA