Snelle levering. Echt top.

Was verbaasd dat de winterbanden zo snel geleverd werden. Fijne bezorger die keurig meehielp.

scherpe prijzen voor beste merkbanden

supersnelle goede levering!

Mooie banden

Blij met de banden , maar voor de zoveelste keer lang moeten wachten op de levering door DPD

Goede prijzen en gratis bezorging en betaling met Klarna mogelijk. Echt top!

Super service

Snelle keuze. En goede uitleg bij producten

Dank u

Informatieve en gebruiksvriendelijke website

Ik ben toevallig op de website van Bandenconcurrent terechtgekomen omdat ik de kosten voor banden bij de bekende adressen toch wel erg hoog vond. Op Bandenconcurrent heb ik op basis van mijn wensen snel een keuze kunnen maken en met tevredenheid een bestelling gedaan en een montage adres kunnen kiezen. Als de banden net zo goed zijn als de website (doet geloven) ben ik een tevreden klant.

Uitstekend!

Makkelijk te zoeken ruime keuze ook kwa budget. Al met al makkelijk te bestellen .

Makkelijk

Kon meteen de juiste banden vinden met alle specificaties en daarnaast ook snelle levering!

Een goede service en betaalbare goede banden

Snelle levering, goede kwaliteit.

ik bestel altijd mijn banden bij BandenConcurrent.nl Beste prijs, snelle levering en een overzichtelijk website.

band geleverd die nergens leverbaar was

band geleverd die nergens leverbaar was

Ik heb wel een klacht mbt de bezorging. DPD heeft de banden achter mijn kliko gezet op mijn oprit, zonder een kaartje in de bus te hebben gedaan. Vind dit niet correct, banden hadden zomaar gestolen kunnen worden

Goed geregeld aanrader

Duidelijke site en goede afhandeling Bezorgt volgens levertijd afspraak en kostenloos.

Goede prijs en bestellen ging makkelijk

Goede prijs en makkelijk besteld

Prima, alleen soms wat oude Dot

Misschien Dot aangeven in advertentie? Is maar idee. Mvg Jan

gemakkelijk bestellen en laten monteren in de buurt.

Via de website erg gemakkelijk om banden te bekijken vergelijken en laten bezorgen bij een montagepartner. Ook met de montagepartner gemakkelijk in contact te komen om afspraken te maken.

Briljant

De beste service die je kan hebben, goeie kwaliteit banden, zeker ook goeie service kwa omgang met de klant , en wat ik fantastisch vind dat je meerdere opties hebt om te kunnen betalen!! super!! Hier je banden bestellen !!

Product voldoet aan omschrijving

Product is zoals omschreven alleen week de levering een paar dagen af van de afgesproken datum.

Positief

Goede en snelle service op de afgesproken tijd bij de montagepartner

Goed en snel

Was makkelijk om te bestellen en heel snel leverbaar.

Overzichtelijk en makkelijk

Overzichtelijke website met makkelijke vergelijkfunctie. Bestelling is zo gedaan. Erg fijn!

Overzichtelijk en makkelijk

goede service