Zijn jullie helmaal perfect

Geweldig hopelijk gaat de montage net zo snel

Super snel de juiste band gevonden, duidelijke site eigenlijk niks aan toe te voegen.

Snel en gemakkelijk besteld

Goede banden voor weinig geld

Snel en gemakkelijk besteld

Goede banden voor weinig geld

Dit is mijn eerste bestelling en dat 1ging probleemlooa

Proefloze bestelling en voor de verdere afhandeling ben ik geen moment bang, mede ook door het feit dat achteraf betaling mogelijk is Dat geeft een goed gevoel

Supersnel geleverd

4 all seasons besteld. Binnen enkele dagen geleverd en dezelfde week nog gemonteerd Super dus!!

Goedkoop

Mooie prijs voor 4 nieuwe winterbanden

Duidelijke site, snel geleverd

De banden waren snel besteld en geleverd. De dag na levering zijn ze onder mijn wagen gemonteerd. In één woord klasse!!

Duidelijke site, snel geleverd

Snel geleverd. Goed product.

Op de derde dag is mijn bestelling aangekomen. Ik ben meer dan tevreden.

Goed geregeld!

Zojuist banden besteld, welke ik laat afleveren bij een garage die de banden gaat monteren. Makkelijk geregeld en betaald!

Goed geregeld!

81 Luchthavenweg