Snel en duidelijk geregeld!

Nu voor de 2e keer banden besteld bij bandenconcurrent en wederom top geregeld. Banden worden snel geleverd en ik kan ze bij mij om de hoek laten monteren

Makkelijk, snel en ruime keus!

Gemakkelijk toegankelijke site en overzichtelijk zoeken.

Als je weet wat je nodig hebt is het gemakkelijk zoeken. Bestellimng en betaling verlopen vlot.

Altijd hier besteld altijd goed

Jaren ervaring met banden bestellen bij bandenconcurent. Al jaren tevreden klant

Altijd hier besteld altijd goed

Levering had in 1x gekund

Levering van 4 banden ging in twee pakketten en werden op twee verschillende dagen geleverd. Dit had efficiënter gekund

Levering had in 1x gekund

Zeer goede service en snel geleverd

Vaker besteld hier en kom altijd weer terug op deze site!

Zeer goede service en snel geleverd

Vaker besteld hier en kom altijd weer terug op deze site!

Bandenconcurrent is: vertrouwen, gemak en een goede prijs

De site van BandenConcurrent.nl leidt je perfect naar de juiste keuze. Dat klusje is zo geklaard. Overzichtelijk en snel.

Bandenconcurrent is: vertrouwen, gemak en een goede prijs

Bestelling nooit geleverd, mag wachten op mijn geld

14 november 2022 bestelde ik 4 nieuwe banden voor dik 600 euro. In het begin lijkt het goed te gaan, maar na twee weken wachten nog geen banden. Na mail verkeer zegt men het juiste afleveradres niet te hebben, vreemd staat wel op de terugkoppeling van de bestelling. Oké, ik stuur het adres nog een keer per mail, plus mijn telefoonnummer want hier werd ook om gevraagd. Hoor weer niets. Steeds moet ik zelf weer bellen en dan blijkt de hele bestelling zoek te zijn. Nu net, een maand na de bestelling, weer contact gehad want ik ben het zat en wil mijn geld terug. Nu moet ik weer wachten tot zij goedkeuring hebben om mijn geld terug te storten. Tenenkrommend dit soort gedrag. Alle communicatie doen ze onderling per mail. Dit is wel erg vrijblijvend want geen antwoord is geen antwoord, makkelijk toch. Dan hoef je zelf niet te reageren en wacht je rustig tot de klant weer belt. Op deze manier zal Banden concurrent alleen concurrent van zichzelf zijn, het gaat hier vanzelf aan kapot.

Bestelling nooit geleverd, mag wachten op mijn geld

Goeie ervaring

Zowel ik en mijn vriendin bestellen onze banden hier. Altijd goed en er mankeert niets aan de banden. De levering is ook super top gewoon !

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA