Simpel en efficient

Een totaal andere ervaring dan 40 jaar geleden. Toen was je een halve dag en vele kilometers kwijt om een voordeligste correcte band te vinden. Nu in 5 minuten gevonden en besteld. Fantastisch!

Gewoon snel, gemakkelijk en ruime keuze…ook qua prijsniveaus

Even naar de website, kiezen en selecteren…klaar. Bestelling binnen 20 seconden. Super!

Gewoon snel, gemakkelijk en ruime keuze…ook qua prijsniveaus

duidelijke omschrijving en snelle service

Duidelijke omschrijving van het produkt. Snelle levering en ook fijn dat men kan kiezen om acteraf te betalen ofzelfs in3 delen en dat allemaal gratis zonder enige extra kosten. Echt TOP.

duidelijke omschrijving en snelle levering

Eenvoudig een keus kunnen maken.

Een prettige overzichtelijke website met ook voordelige banden. Prettig dat ze ook gemonteerd kunnen worden.

Super goeie site. Veel keus

Ik heb veel keuzes en voor ieder wat wils. Voor de kleine en grote portemonnee Ik geef deze site een dikke tien

Super goeie site. Veel keus

Goed en snel geregeld

Alles snel en goed geregeld top service

Goed prijs kwaliteit verhouden, alleen nog met zoeken banden formaat setting onthouden

Goed prijs kwaliteit verhouden. Het is alleen jammer met zoeken van banden (via zoekveld) de bandenformaat setting niet onthouden wordt, en je het telkens opnieuw moet instellen.

snel geregeld!

goed aanbod, fijne service

Ik heb zeer goede ervaring de banden zijn altijd op voorraad daardoor is de levering erg vlot

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA