Top service en de beste prijzen!

Zoals origineel

zeer goed

zeer goed

Goede aanbieding snelle levering

Overzichtelijke keuze, goede uitleg.

fluitje van een cent

de juiste maat invoeren en klaar

Vaker besteld en altijd tevreden

Vaker besteld en met montage adres alles top geregeld....

Gewoon een goede zaak en een snelle levering

Eerder besteld bij de banden concurrent en nooit geen probleem gehad goed mail contact en echt prima geholpen

snelle verzending.

snel verzonden naar de garage die ik gekozen heb. en een goeie prijs voor de banden!

Service prima en de banden

De service en de zorg, nakijken wat je besteld en daarop reageren is geweldig! De levering is goed gegaan. Jullie nazorg om klanten info te sturen hoe de banden in te rijden is attent. Ik rijd ze nu net een week en is super geweldig en rustig! Ik had echt maar ook echt puin eronder (verschillend in merk en maat op een as)

Top geregeld!

Voor herhaling vatbaar

Wil niks anders meer

Bestellen: simpel en snel Levering: snel Prijs: concurrerend Raad het een ieder aan.

Snelle en nette service

Overzichtelijke site, duidelijke en heldere prijzen.

Top site!

Fijne website, erg duidelijk en goed uitgelegd! Ik moet de banden nog ontvangen maar zal tot nu toe zeker standaard naar de site komen!

Top geregeld!

Zoals altijd weer erg tevreden! Bedankt weer Bandenconurrent!

Fijne website en duidelijke service.

Bandenconcurrent heeft een fijne overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk en moeiteloos. Ook zijn de voorwaarden goed te vinden op de website. De prijs van de banden zijn zoals de naam zegt concurrerend. Ik heb eerder een keer gekozen om te bestellen op een goedkopere website, maar de levertijd kwam toen niet overeen met wat er beloofd werd. Mijn banden zouden toen net voor de winter moeten arriveren, uiteindelijk kwamen ze pas righting het eind van de winter. Ik verwacht dat bandenconcurrent het beter gaat doen, zodra de banden binnen zijn zal ik deze reactie bijwerken.

Makkelijk banden te vergelijken op webshop. Mijn keuze gemaakt besteld en snel geleverd. Vandaag zijn de banden gemonteerd! Ben zeer tevreden met de banden.

Top service en scherpr prijzen

Goed en snel geholpen door Zaanse banden centrum

Super levering en de banden zijn van hele goede kwaliteit

Dit is de tweede keer dat ik bij banden concurrent banden bestel en ik ben super tevreden met de levering en klantenservice

Goeie service prijs en kwaliteit

4 vredestein banden besteld dot code vrij recent goeie levering snelle service en een scherpe prijs

tot nu toe alles okay, nu nog banden laten monteren bij een servicepartner.

Betaling en bestelling van autobnden loopt gesmeerd, is duidelijke site.

Goedkoop en overzichtelijke site

Genoeg filters op de site om de zoektocht te verkleinen. Goedkope banden en makkelijk te bestellen. Ik laat ze monteren bij mijn lokale garage, maar de optie om gelijk een garage aan te klikken is top.

uitstekend

Het zoeken naar de juiste band en selecteren van een montagebedrijf bij mij in de buurt is heel makkelijk. Ook is het mogelijk om demo banden te keizen die dan toch een klein beetje goedkoper zijn.

Uitstekende webshop

Een fijne webshop, alles in een overzicht en gemakkelijk te filteren. Ook zijn de prijzen lager dan concurrentie.

Goede service en kwaliteit.

Alles op tijd aangekomen in goede verpakking, niets beschadigd.

Makkelijk en snel geregeld

Aankoop en Montage van Banden Aankoop via Bandenconcurrent: - De banden zijn besteld via Bandenconcurrent.nl/ en zijn op tijd en conform specificaties geleverd. - De productiedatum van de banden is recent (productieweek 3725), wat betekent dat ze nog geen jaar oud zijn. - Betaling en montagekeuze: Het bestelproces en de betaling, inclusief de montagekosten, waren zeer eenvoudig via de website van Bandenconcurrent. Alle kosten waren vooraf inzichtelijk. - Kritiekpunt (Ventielen): Bandenconcurrent stuurde een herinneringsmail met het advies om 4 ventielen (€2,95 per stuk) mee te bestellen. Na telefonische controle bij KBL Motoren&Cars Garage bleek dit voor dit type auto niet nodig, aangezien de ventielen gecombineerd zijn met TPMS-sensoren. Montage bij KBL Motoren&Cars Garage (Hoogvliet): - De garage voor montage kon gemakkelijk via de website van Bandenconcurrent worden gekozen. - De montage werd eveneens direct via Bandenconcurrent betaald. Beoordeling: - KBL Motoren&Cars Garage in Hoogvliet: 10/10 (Uitstekende service) - Bandenconcurrent: 7/10 (Lagere score vanwege de als 'misleidend' ervaren e-mail over de ventielen).

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA