Tot nu toe zeer gunstig en voordelig

Na eerst Kwikfit te hebben gesproken, en een schatting van €450 te hebben gekregen ben ik toch even verder gaan zoeken en kwam ik bij bandenconcurrent terecht. Bijna €200 goedkoper uit, zeker aan te raden!

Prettig en overzichtelijk kunnen checken of de gewenste band beschikbaar is.

Op meerdere manieren en momenten gekeken of de benodigde nieuwe banden beschikbaar zijn, welke kenmerken deze bezit ten opzichte van vergelijkbare banden. En. Niet te vergeten. Gekeken naar de prijs / kwaliteit verhouding. De site loodst je op prettige wijze richting hetgeen je zoekt. Dat alles voelde goed en heeft mij doen besluiten de banden bij BandenConcurrent.nl aan te schaffen. Top!

Kers op de taart

Voor nu een aanrader, aanbevolen door een familielid. En ik ben erin mee gegaan. Volle vertrouwen

Snel

Goede prijs

Prijs vergeleken bij andere en jullie zijn toch 1 van de scherpste in de prijs. Ook makkelijk met Klarna achteraf betalen

Heel makkelijk en eenvoudig banden en montage te kiezen.

Prettig, juiste montage dichtbij, en heel transparant op prijs en kwaliteit. Dank!

Makkelijk- duidelijk -en snelle levering

Ruime keuze makkelijke afhandeling

duidelijke site

Snelle levering Makkelijk bestellen Goede communicatie

prima overzicht

alles in 1 keer te regelen.... goed overzicht van bandenkeuze

Lijkt top. Nu de montage nog!

Bestellen gaat soep, de prijzen zijn goed. Ik ben benieuwd hoe de montage gaat zijn. Zin in nieuwe banden!

Geweldug aanbod en scherpe prijzen

Uitstekend. Komen hun afspraken na

veel keuze

Duidelijke website. Heldere prijzen.

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering.

Perfect, goedkoop en makkelijk

Simpel perfect overzichtelijk besteld

Goede prijzen en eenvoudig geregeld

Een hoop keus in combinatie met goede prijzen en goede prijzen, die zelfs ver onder die van de dealer liggen. Nu afwachten of de montage net zo soepel verloopt

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betaalbaar!

Zojuist mijn banden besteld en heb er een nette prijs voor betaald. Even afwachten of ze er nog netjes onder gemonteerd worden maar dat zal vast wel.

Altijd goed.

Ik heb hier al diverse banden besteld en nooit gedoe gehad. Dit keer ga ik weer voor 2 x Toyo Proxes sport 2 . Al eerder een set van gekocht bij deze leverancier en zeer tevreden.

Voordelig en eenvoudig

Ik kon makkelijk een garage in de buurt vinden en had erg veel keus in banden die ooknog eens normaal geprijsd waren in tegenstelling tot een hoop andere websites

Topservice en supersnelle levering!

k heb onlangs banden besteld via BandenConcurrent en het hele proces verliep vlekkeloos. De website is overzichtelijk en het bestellen ging snel en makkelijk. Binnen enkele minuten had ik mijn bevestigingsmail binnen. De afhandeling was ook supersnel – mijn bestelling werd direct verwerkt en ik had de banden eerder in huis dan verwacht. Kortom: betrouwbaar, efficiënt en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

Goede ervaring

Hele duidelijke site met goeie omschrijving van de producten,goeie prijzen en ruime keuze,levertijden zijn snel Al met al petje af voor Bandenconcurrent

Blijft uitstekend!

Al meerdere keren banden besteld over de afgelopen jaren. Website is duidelijk en de levering snel. Voldoet iedere keer aan de verwachtingen.

Goeie prijs kwaliteit verhouding

81 Luchthavenweg