Blijft uitstekend!

Al meerdere keren banden besteld over de afgelopen jaren. Website is duidelijk en de levering snel. Voldoet iedere keer aan de verwachtingen.

Goeie prijs kwaliteit verhouding

snel nederlands bedrijf met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar specifieke banden voor mijn BMW kwam ik vandaag o.a. bij BandenConcurrent uit. Al snel bleek dat zij de beste prijs en levertijd hadden. Ik heb zeker 6 andere websites bezocht maar kwam telkens terug bij Bandenconcurrent.

Perfecte behandeling en levering

Perfecte behandeling en levering

Top, meer kan ik niet geven.

De naam zeg al veel en duidelijk.

Goeie producten, snelle levering en goede prijs!

Zelfs een leek kan hier bestellen

Ik heb 0,0 verstand van banden, echter de monteur had mij de maten doorgestuurd en na het invoeren hiervan kreeg ik een aantal mooie opties te zien waar ik uit kon kiezen. Een kind doet de was. Alles wijst zich vanzelf. Ik ga hier voortaan altijd mijn banden bestellen.

Top klasse

Duidelijk en snel

Ik had een nieuwe set banden nodig, maar weet niet zo veel van banden af. Via BandenConcurrent was alles snel geregeld en kon ik zelfs de banden zo op de auto laten zetten. Alles lekker snel, simpel en duidelijk.

Goede en duidelijke informatie

FF chatte en e.e.a. werd duidelijk toegelicht.

Snel gevonden wat ik zoek

Makkelijk en snel gevondenden en besteld. Voor de beste prijs

Gemakkelijk

Toch wel de bekendste en makkelijkste

goede service en beste prijzen voor de beste deals.

De banden concurrent is een goed en solide bedrijf die altijd zijn woord houd Altijd de beste aanbiedingen en prijzen en een goede service, daarom koop ik voor al mijn auto`s bij de BANDENCONCURRENT.

snel en simpel

snel en eenvoudig besteld.

Makkelijk bestellen, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Overzichtelijke site om te bestellen, artikelen worden met 2-3 werkdagen geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snelle site en prima prijzen.

Top banden voor een lage prijs en snelle levering

Bestel al meerdere jaren hier en altijd de beste band voor de laagste prijs en snelste levering!

Makkelijk website en snel leverbaar

Makkelijk website en snel leverbaar

Goede snelle service

Goed aanbod banden voor scherpe prijs

Aanbod is goed, prijs ook. Maar wou liever eerst een datum weten, voordat ik moet betalen. Kleine feedback

makkelijk

snelle en makkelijke service

Binnen 2 min geregeld

Via de site binnen 2 minuten mijn nieuwe banden geregeld. Het is eenvoudig en dat tegen gunstige prijs! Echt een aanrader!

prima geslaagd

Snel mijn nieuwe banden gevonden voor een goede prijs, simpel besteld.

Lage prijzen en fijne webshop

Lage prijzen, een echte concurrent tegenover andere webshops. Wat wil je nog meer..

Professioneel en scherp geprijsd!

Perfect!

81 Luchthavenweg