Veel te laat geleverd en meer dan 3 jaar oude banden

Omdat ik voor de APK nieuwe banden nodig had heb ik een week voor de keuring nieuwe banden binde BandenConcurrent besteld. Volgens de site was de levertijd 2 tot 3 dagen. De werkelijkheid werd meer dan 2 weken. De online status kwam te laat en gaf alleen aan dat ze verzonden zouden worden. Email naar de BandenConcurrent omdat ze de telefoon niet opnemen werd de volgende dag opgevolgd dat het nog langer ging duren. Ik moest opnieuwe de afspraak voor montage verplaatsen. Opeens werd er aangebeld, zonder indicatie van bezorging en lagen de banden voor de deur. Geen bezorger meer te zien. Bij inspectie las ik dat de DOT datum van begin 2022 was dus nu in 2025 ruim 3 jaar oud. Geen melding was daarvan op de site. Ik had nog banden voor andere auto’s nodig maar ga nooit meer bij de BandenConcurrent bestellen. Mijn advies: bestel hier niet.

Altijd top banden en goede snelle service

Bestel vaker hier mijn banden, altijd top kwaliteit en goede en snelle service / levering!

Gewoon goed

Duidelijke site en voor goede prijzen

Vloeiend

Snel, vloeiend simpelweg top!

Makkelijk en snel

Keuze is duidelijk en makkelijk verder wordt snel geleverd

Snel geregeld zoals altijd

Ik bestel hier vaker banden en ben nog nooit teleurgesteld. Prima service en snelle verzending.

Top. Altijd goede prijzen en snelle verzending

Koop hier regelmatig banden en altijd met de beste prijs

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg blij met de aankoop! Perfect geregeld

Goedkoopste in banden!

Je vraagt je wel eens af hoe het kan dat eenzelfde product zoveel goedkoper kan zijn..... Banden Concurrent.nl checken en jezelf overtuigen!!!

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Top kwaliteit en voor een zeer goeie prijs. Kon de banden nergens vinden maar hier gelukkig wel.

Goede ervaring

Heb hier meerdere malen banden besteld. Top service voor eem goede prijs!

Goeie site, snel kunnen bestellen

Prima ervaring, snel kunnen bestellen

Een betere keus is er niet

Niets beter dan thuis op je gemak de meest geschikte band voor je auto selecteren. En dan bij het garagebedrijf van je eigen keus laten monteren. Dat alles in minder dan twee minuten geregeld!

Altijd mijn banden hier besteld. Scherpe prijs en snel geleverd.

snel

duidelijke website goed overzicht en goeie info makkelijk bestellen niks geen opmerkingen en zeker niet duur. ik kreeg uit het niets ineens een mail met reclame van jullie zo ben ik bij jullie gekomen

Makkelijk en overzichtelijk

Duidelijk minder omslachtelijk als bij de bekende garages en goedkoper.

Gewoon top

Heel gemakkelijk en snel

veel keuze en goed vergelijken

vaker besteld voor verschillende auto's

Good Experience

The prices in general are better than in other places, also their website is really easy to use. I really enjoyed the experience.

makkelijk en overzichtelijk bestellen

bestelling verloopt makkelijk en zonder verborgen kosten bij het afrekenen. zo kan je zaken doen. aanrader

Simpel, goedkoop én voldoende montagepartners in de burt

Simpele bestelprocedure met overzichtelijke prijzen (ook van de montagepartners!). Daarbij ook nog eens één van de goedkopere aanbieders.

De banden worden snel geleverd en bij vragen krijg je snel antwoord terug .Over het geheel ben ik zeer tevreden.

duidelijke web winkel

tot nog toe ging het bestellen heel goed, afrekenen en bevestiging allemaal in orde. Prijs was aantrekkelijk, niet gekozen voor allerlaagste maar voor de review.

Vlot zoeken, scherpe prijs — maar afrekenen mag duidelijker

Feedback op jullie website: Ik vond het prettig dat het zoeken erg makkelijk ging, zeker dankzij de duidelijke invoer van de juiste bandenmaat — dat gaf me overzicht en vertrouwen in mijn keuze. Tijdens het afrekenen merkte ik dat ik wat houvast miste; ik had behoefte aan een duidelijk overzicht van de bestelling voordat ik definitief afrondde. Nadat ik een paar keer op de terug-knop drukte, zag ik gelukkig alsnog dat alles goed was gegaan en dat het bedrag inclusief ventielen klopte. Dat gaf weer rust. Ik twijfelde nog even tussen 2 of 4 nieuwe banden. Mijn eerdere ervaring met een ander merk (categorie B) speelde daarin mee: al 3 keer een lekke band vóór de 30.000 km, en na ruim 3 jaar begonnen de banden al droogtescheurtjes te vertonen. Dat was formeel nog geen APK-afkeur, maar het gaf mij onvoldoende vertrouwen. Om risico’s te vermijden heb ik daarom gekozen voor vervanging.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA