makkelijk te bestellen en een goede prijs.

in deze maat veel goedkoper dan bij de grossier.

Goede prijzen en ruim assortiment

Super simpel om, bij jullie de juiste banden te vinden tegen betaalbare prijzen. Enorm veel keus en super simpel te bestellen en te betalen.

Goede service, al 3x een setje banden gekocht

Fijne service, nooit gezeur

Makkelijk en snel

Perfecte ervaring bestel vaker banden hier

Gewelsig.

Bandenconcurrent.nl Ik raad het iedereen aan. Ruime keus, alles duidelijk. Snelle levering wat wilt je nog meer. Top serviceeeeeee.

Je krijgt meer dan waar je voor hoopte

Ik heb 2 jaar terug uit nood snel hier banden besteld omdat ik maar een halve bestelling ergens anders had ontvangen en de rest van die bestelling zou een maand duren terwijl ik naar zweden toe zou rijden diezelfde week. Banden concurrent heeft me gelijk dezelfde opgestuurd waardoor ik binnen no time de weg weer op kon. Bestel nu weer hier omdat het een top service is

Prima, wordt altijd netjes thuis geleverd

Goede banden, voor een goede prijs.

Snel en gemakkelijk

Via internet snel en gemakkelijk bestellen en bezorgd bij een partner dichtbij voor montage.

Er is veel keus op de website en er is veel info per bandensoort waardoor je de keuze en opties wat nauwkeuriger kan maken. Ik kan makkelijk de banden vinden die voor mij waren.

snel en makkelijk

zeer duidelijke website

Ruime keus voor een mooie prijs

Ik was opzoek naar een aanhanger bandje, en ik heb hem hier gevonden. Dat je ook zelf je montage locatie uit kan kiezen is een mooie optie.

Zeer prettig en snel

Zeer makkelijk maten in te voeren en de website is overzichtelijk met een paar klikken op de knop zijn de banden al besteld super voor elkaar!

Met recht de bandenCONCURRENT

Beste prijs t.o.v. de concurrentie

makkelijk en overzichtelijk

bestellen zo gepiept

Betrouwbaar

Ik heb in de afgelopen jaren voor verschillende auto's bestellingen geplaatst omdat bandenconcurrent.nl er steeds als één van de goedkoopste uitkomt. Snelle levering en afhandeling én een duidelijke website

Eenvoudig, snel besteld, en wordt thuis geleverd

Eenvoudige site, maat invullen, type band invullen en kiezen maar. Filter toepassen en dan is de keuze snel gemaakt.

Duidelijk site

Duidelijk site overzichtelijk en scherpe prijs, Snelle verzending

Heel makkelijk en duidelijk , prijsindicatie goed

Goed overzicht bij de website. Goede prijs verhouding. Snel geleverd.

Goede duidelijke omschrijving, betere prijzen dan banden bij de garage. Gaat om grote verschillen.

Beter hier dan de garage

duidelijke webwinkel en goede service!

Duidelijke website en degelijke prijzen

Goed ook de montage partner.

Snelle en goede afwikkeling. Montage partner was ook zeer vakkundig.

Makkelijk en snel bestellen

Makkelijk, snel en niet te duur.

Duidelijke site

Overzichtelijke site met goede prijzen.

Top,

veel keus veel informatie,snelle levertijd.

Makkelijk bestellen zonder poespas!

Tot nu lijkt alles voorspoedig te verlopen. Dus recensie wordt vervolgd, maar vol vertrouwen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA