Snel, goede prijs en kwaliteit banden.

Mooie banden, eerlijke prijs

Mooie banden, vredestein quatrac pro 4 seizoen! Zeer snelle levering!

scherpe prijzen

net banden besteld. op moment hadden ze de scherpste prijs. top

Overzichtelijk en snel besteld

Goeie prijs duidelujke site en snelle afhandeling toppy!!!

Alles geregeld op 1 plek, banden montage niet zelf nog een garage zoeken. Heel goede webshop

Heel tevreden dat je ineens een montageafsprazk kan plannen

Goed en snel

Handige site, snelle leveringen scherpe prijzen

Snel, makkelijk en goede prijs

Het waren zeer aparte maat banden. Hier zowel de vior als achterbanden kunnen vinden. Makkelijk gelijk inplannen om te monteren. Top

Prima bandenwinkel

Makkelijker

Very easy and convenient

Makkelijk en snel geregeld

Ik kon makkelijk mijn benodigde banden en juiste maat vinden. Binnen 5 minuten heb ik besteld en de afspraak gemaakt. Super!

Zeer ruime keuze in banden, zeer snelle levering, duidelijke website, goede adviezen.

Eerste keer banden besteld bij BandenConcurrent, 18 inch all season banden. Ruime keuze in iedere prijsklasse. Snelle levering bij montagepartner. Banden laten monteren bij montage partner Jimmy, in Amsterdam. Heel goed behandeld, vriendelijke mannen! Snelle service! Zeker voor herhaling vatbaar!

Banden zijn nu net besteld niet eens nog loods uit en nu al beoordeling om aankoopbedrag trug winne

Wat een onzin natuurlijk gaan mensen slijmen om aan koop bedrag trug te winnen ik vind het een vals oordelen wel slim om op zo sleuw maneer te doen zakelijk maar niet eerlijk

Banden waren er snel. Montage verliep ook vlot.

4 werkdagen van bestelling tot aflevering, helemaal goed! Prima continental banden in de juiste maat en uitvoering. Scherp geprijsd. Dank!

prima met snelle levering

Snelle levering en goede service.

Ik ben tevreden over Bandenconcurrent. De bestelling ging makkelijk, de banden werden snel geleverd en de prijs was goed. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Duidelijk site en zowaar een Robot chat die werkt

Super idiaal en goed koop

Terwijl je bij een garage het dubbele kwijt bent voor een auto band heb ik voor dezelfde prijs twee banden. En voor mij zijn ze net zo goed

Fast servis

Absolutely superfast service, satisfaction on maximum level

Snelle en correcte levering

Correcte levering van de bestelde banden. Overzichtelijke site.

Gewoon goed

Als prima ervaren.