Geen levering en geen contact.

27 april 3 banden besteld bij banden concurrent. 1 is geleverd ,twee niet. Je kan geen persoonlijk contact maken met het bedrijf. De telefoon staat de hele dag op een bandje . Iedere dag weer. Je kan de voicemail mail inspreken maar daar wordt ook niet op gereageerd. Ik stuur een mail en moet ik foto opsturen van wat geleverd is. Ga onderzoeken wat niet geleverd is. Geef direct antwoord op de mail. Bij meerdere reviews gelezen te hebben gebruiken ze het zelfde antwoord;we hebben het druk. Ik heb gevraagd om teruggebeld te worden ,maar ook dat niet. Los het eens op.

Snel en duidelijk

Website is duidelijk en geeft genoeg keuze tussen prijs kwaliteit verhoudingen. Zelfs makkelijk aangegeven met slimme symbolen wat het nog duidelijker maakt. Informatie is prima en ze houden je goed op de hoogte met betrekking tot status van bestelling. Ik had zelf een bestelling gedaan en betaald maar achteraf gezien de verkeerde bandenmaat ingevoerd. Na contact met de klantenservice middels chatbox werd mijn probleem wederom snel en netjes opgelost. Top bedrijf 100%

Duidelijke site

Uitstekende ervaring bij vorige deals, dus .....!

een perfecte band voor een mooie prijs

deze band rijdt bijzonder fijn en tevens zuinig in verbruik van brandstof

Super om zo banden te bestellen

En heel fijn dat je een mogelijkheid heb om een garage uit te kiezen

bestelling ging makkelijk

Prima site om je banden te bestellen en meteen je. montagepunt te selecteren.

Snelle en goede levering en prima prijs

Heb al meerdere keren besteld bij dit bedrijf, Altijd keurig geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding. In 1 woord Geweldig!

Prijs/kwaliteit top.

Gekocht voor onder een boottrailer. Top voor elkaar.

Topbanden voor mooie topprijs!

Banden mochten wel vervangen worden. Veel keuze voor wie dat zoekt. Goede aanbevelingen en er worden prima extra services aangeboden. Vorige set was ook via deze partij, over een paar jaar plaats ik ongetwijfeld de volgende bestelling

Snel geleverd en gemonteerd. Prima service

Goede service, en de levering ging snel.

Goede banden tegen een eerlijke prijs

Banden werden snel geleverd bij het montage bedrijf en zijn goed uitgebalanceerd onder de de auto gezet.

Heldere website en snel geleverd!

Heldere website en snel geleverd! Aanrader!

Uitgebreide informatie dus makkelijk kiezen

Eenvoudig je type band zoeken incl. benodigde informatie.

geweldige aanbieding en montagebod in de buurt

ik kon heel snel een mooi alternatief krijgen en betaalbaar. de service is subliem heerlijk zoder zorgen eindelijk een bedrijf dat snapt wat je wil. goed betaalbaar en makkelijk geregeld

Het ging lekker vlot

Ik heb nog nooit banden besteld, maar nu moest ik een specifiek type hebben voor een import process. Band gevonden, maat ingevuld en levering met een dag of 4 a 5. Scheelt weer een hoop extra kopzorgen.

Werkt super handig

Alles netjes geleverd. Prima op tijd. Service bij de garage was ook top.

Wordt netjes geleverd tevreden

Ik koop bijna altijd mijn banden bij jullie ik zou graag wat meer kortingen willen krijgen

Tevreden

Goede service bij Fix

Prijs/kwaliteit verhouding!

De juiste banden met oem codering voor de scherpste prijs en levertijd.

Bij problemen onbereikbaar - Blijf hier weg is mijn advies.

Twee banden (dure Pirelli's) besteld (werden redelijk op tijd geleverd) en die zijn beide afgekeurd door het montagebedrijf i.v.m. veel te grote afwijking. Ter plekke herhaaldelijk Bandenconcurrent gebeld, telefoon wordt door dit bedrijf nooit opgenomen. Dus gelijk email gestuurd met vraag om snel contact op te nemen, geen antwoord. Ook direct melding gemaakt via ChatBot op de site, geautomatiseerd ticket# gekregen, mail er achteraan gestuurd met foto's van de Roadforce uitslag na een dag, weer geen enkele reactie. De dag daarna eindelijk een weinig behulpzame mail of we geprobeerd hadden de banden te draaien t.o.v. de velg en dat het opgelost gaat worden. De heren van de montagepartner zijn er een vol uur mee bezig geweest, met twee man. Daar ligt het niet aan dus. Inmiddels is er een week voorbij met als reactie allen de ene mail waar ik niets aan heb en die ook de vragen niet beantwoord die ik gesteld heb. Bij problemen moet je toch als bedrijf bereikbaar zijn, in ieder geval binnen een dag reageren en de zaak oppakken. De montagepartner zit nu met de banden in hun maag waar ze niet op zitten te wachten, dus een afhaalafspraak is ook dringend nodig. Maar als je de BandenConcurrent volstrekt niet kan bereiken en mails worden niet beantwoord, wordt het lastig. Vrees dat ik ruim 800 euro kan afschrijven door dit bedrijf. Mijn advies, ga elders heen voor je banden. Mocht ik wel van ze horen en het wordt rechtgezet dan meld ik me hier weer.

Overzichtelijke site

Geen gedoe, aanrader!

Snel, duidelijk!

Al eerder bij jullie besteld zeer tevreden

Duidelijke site en makkelijk te bestellen zeer tevreden en een snelle levering. Zou zo weer bij jullie bestellen. Raden het anderen ook aan

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA