Duidelijk omgeschreven banden met juiste plaatjes

goede banden,ook goedkoopste,snele levering

Perfecte levering

En super snel

Snel en goedkoop

Super, alle banden op een rijtje met een ruime keuze.

Snel en goed

Zeer toegankelijke informatie en makkelijk te bestellen.

Prima geregeld

Vooralsnog gaat alles zeer makkelijk, ze hebben ook meteen montagepartners in de buurt! Zeer prettig

Goed, snel, simpel

Ik zocht een band om als volwaardig reservewiel te gaan gebruiken (ik had reeds een velg). Ik kwam uit op deze site. De keuze maken en het afrekenen verliep goed en snel. Ook de informatie die op de website werd gegeven, zowel algemeen als bij de band zelf, was helder. De prijs van de band vond ik scherp, in vergelijking met anderen.

Overzichtelijk en veel keuze

Makkelijk zoeken, voldoende informatie en prijzen die heel acceptabel zijn

Top bedrijf

Ik heb ook mijn winterbanden besteld via BandenConcurrent en was er zeer tevreden over. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

makkelijk de goedkoopste

Tweede bestelling, eerste bestelling ging heel erg makkelijk, nu weer een paar bandden nodig, jammer dat betreffende banden ruim 10 procent duurder zijn geworden maar dat ligt niet aan de bandconcurrent, en de andere leveranciers zijn nog altijd duurder. Hoop deze keer ook weer tevreden te zijn met de banden en de levering die laatste keer top was!

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit en veel keuzemogelijkheden

Goede prijs en website

TOP!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling van de autoband. Het bestelproces was eenvoudig en de levering was snel en goed verzorgd. Ik zou zeker opnieuw bij jullie kopen en kan jullie aanraden!

goed en makkelijk

Het uitzoeken ging heel gemakkelijk door perfecte website

Super prijzen voor de banden

De service vind ik zeer goed en ook de snelheid van bezorging van de banden vind ik snel. Ik koop ook wel eens motorbanden bij u.

Reviews waren goed dus ik dacht ik probeer het uit

Dit is de eerste keer ik mijn banden hier bestel de reviews waren goed als de banden binnen zijn zal ik weer laten weten wat ik er van vind

Goede ervaringen al jaren lang

Vaker banden bestelt. Altijd beste kwaliteit prijsverhouding en snelle levering. Gewoon goed bedrijf.

Helemaal top!

Super snel zomerbanden besteld.

Vertrouwd en goed geinformeerd durf ik het aan om zelf mijn eigen banden aan te schaffen

Via een familielid ben ik op deze site gewezen, met de tip om zelf mijn banden te bestellen. Nooit echt ervaring met zelf banden aanschaffen maar de site is zo overzichtelijk en geeft zoveel duidelijke en overzichtelijke informatie dat ik het zelf aandurf. Het plaatsen van de band laat ik nog even over aan iemand anders. Maar alle stappen ervoor heb ik nu in eigen hand en kan zelf kiezen wat ik belangrijk vind in de aanschaf van mijn banden. Kortom heel overzichtelijk, duidelijk en eenvoudig de juiste banden voor mijn auto kunnen aanschaffen

Goedkoper dan weer dan ook!

Hele duidelijke website met extreem veel keus en veel goedkoper dan bij de autobedrijven!

Top geregeld, zoals altijd de beste prijs

Snel, beste prijs en keurig geleverd! Weer alle verwachtingen overtroffen!

Duidelijk en overzichtelijke website

Heldere website, duidelijke voorraad en makkelijk kiezen qua montagepartner.

Snel en overzichtelijke aanbiedingen.

De site werkt snel en overzichtelijk zodat je niet de hele site hoeft uit te pluizen wat voor jouw de beste aanbieding is.

Zeer goede prijs/kwaliteit/service verhouding

Beduidend goedkoper dan via dealer/garage. Betrouwbare levering. Groot assortiment. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Goede keuze aan montagepartners in buurt of andere levermogelijkheden. Zeer aantrekkelijk en aan te bevelen alternatief voor bandenvervanging.

Prima levering

Prima prijzen, goed contact.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA