Vaker besteld en altijd goed

Goeie prijzen en snelle levering

Meerdere keren banden besteld Snel geleverd en meestal de goedkoopste

Snel, efficiënt

Fijne website, makkelijk te vergelijken en goede prijzen. Altijd een prima levertijd!

Banden zijn netjes geleverd. Ik kreeg zelfs een tip via de mail om de ventielen te vernieuwen om problemen te voorkomen. Goede service en netjes ingepakt geleverd!

Overzichtelijke website, scherp in prijs en snelle levering !

Duidelijke omschrijving. Alle informatie staat er uitgebreid bij. De banden-mannen hebben het goed voor elkaar !

goede prijs en binnen een paar dagen geleverd is mooi snel

bandenmaat op google ingevuld en deze site had ze voor een goede prijs daarom hier besteld

top, geweldige site: makkelijk, overzichtelijk, voordelig

Banden besteld voor een hele goeie prijs, montage geregeld bij een vakgarage tegen prima prijs, kortom een aanrader!

Heb goeie ervaringen

Dank

Danku wel voor helpen

Pitstop Snelheid door BandenConcurrent.nl

Binnen twee dagen lagen mijn nieuwe banden al klaar bij de garage voor montage; dat noem ik nou pitstop-snelheid! BandenConcurrent heeft mijn vertrouwen gewonnen door zo razendsnel en betrouwbaar te leveren.

Gemakkelijk, overzichtelijk en snel

Ik moest snel actie reactie en hier was ik op de juiste plaats. Snelle en goede service en aan te raden aan een ieder.

Concurrerende prijzen

Gemakkelijke website Het bestelken ging heel soepel

Snel en goede service!

Heel fijn en goed geholpen bij het garagebedrijf!

Uitmuntend

Super snelle en nette leveringen altijd. Top bedrijf.

Band die goed uit de test komt voor weinig geld.

Makkelijke website en zeker niet duur!

Top site duidelijk en snel

Snelle service duidelijke en overzichtelijke site

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk banden besteld, duidelijk over de kosten en top dat ze bij de garage leveren

Heel goed, geen enkel probleem!

Via de web-site van BandenConcurrent is nieuwe banden kopen inclusief montage wel heel eenvoudig! Alle merken onder 1 dak, dus de keuze is reuze. En dat ook nog voor de laagste prijs! Top dus!!!

makkelijk te bestellen

goede site makkelijk alle banden te vinden , goede prijs.

Lekker goedkoop

Mooie prijs voor mooie band

Het bestellen ging makkelijk, Topservice!!

Bij de bandenconcurrent kan je een goed verschil zien van kwaliteit en prijskwaliteit. Het bestellen ging makkelijk en banden worden bij een montagepartner afgeleverd.

goed prijzen, handige website.

SUPER

Na uitzoeken van mijn banden even de chat geopend Vervolgens nog even gebeld wat ook gewoon kan. Waar ik door een vriendelijke dame netjes te woord werd gestaan. Daarna meteen mijn Pirelli s besteld

Makkelijk, snel en goedkoop

Fijn om de banden te kunnen vergelijken met elkaar. Voordelig een set nieuwe zomerbanden kunnen bestellen. Ik moet nog even afwachten hoe de service bij de garage gaat zijn, de banden zijn nu alleen nog maar besteld.

Alles is vlot en goed geregeld!

Ik ben erg tevreden over de prijs, de snelheid en het gemak waarmee de banden geregeld zijn.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA