Top kwaliteit

Sneller levering

Klasse!!

Bestellen en uitzoeken prima geregeld

heel overzichterlijk

altijd snel de juiste banden gevonden en daarom blijf ik ook terug komen, snelle levering en ook al een x goed geholpen door de klanten service

Duidelijke site!!

Ik heb nu een paar demo banden besteld voor een goede prijs en een prima kwaliteit.

Goedkoper dan de concurrenten

Prima geholpen

Gaat prima met bestelling en montagebedrijf

Goede website Prijs goed

Goede zoek tools omte zoeken.

Ja ik heb erg goede ervaring met jullie. Top service en kijk er graag uit naar jullie korting en prijs:) nee maar eerlijk ik vind jullie goed

Erg betrouwbaar

Ik hoorde van veel mensen dat deze site goed was en heb het daarom zelf geprobeerd. Site is makkelijk, alles is klaar en duidelijk en betrouwbaar!

al meerdere keren gebruik gemaakt van Bandenconcurrent

snelle service en prima kwaliteit

Altijd snel geregeld

Altijd snel en goedkoop een oplossing.

Snel en veel keuze uit banden en altijd te monteren bij partners

Perfect!

Snel en goedkoop.

Snel en makelijk bestellen

Goede service van de montage partner.

Snelle duidelijke website

Snel,duidelijk en goed advies.

Helemaal prima!

Banden zijn zeer redelijk geprijsd en montagepartner vlakbij snel gevonden.

Top website

Goede dienst/levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Al vaker banden besteld bij de bandenconcurrent, gaat altijd soepel. Dot coderingen zijn over het algemeen ook recent!

Goedkoop, uitstekende website en heel handig om meteen een montagepartner te hebben

Het hele proces was zo geregeld. Ook de montage partner was zeer professioneel en dacht mee in het tijdstip van aanleveren van de zomervelgen. Allemaal uitstekend verlopen. Als je bedenkt dat ik bij de Dealer bijna het dubbele had moeten betalen, zou je gek zijn om het niet via de bandenconcurrent te doen.

Alles geregeld voor een goede prijs.

De website is gebruiksvriendelijk en zeker niet de duurste na diverse sites te hebben gehad. Van de montage kan ik niks zeggen dat moet nog gebeuren.

Eerste keer via jullie website besteld. Makkelijk opweg geholpen om alles stapsgewijs in te vullen, Super!

Snelheid, gemak en goede prijs

Makkelijk te vinden en alle informatie staat er overzichtelijk bij.

Altijd handig!

Super fijne site alles overzichtelijk. Mega makkelijk om te bestellen echt top!

Zeer eenvoudig met goede prijs

Ik zocht nieuwe banden en heb deze eenvoudig gevonden via de zoekfunctie op de website van bandenconcurrent. Marktconforme prijzen en veel keuze in zowel A merken als budget. Eenvoudig af te rekenen en snelle afhandeling.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA