Ik heb eerdere aankopen gedaan bij uwbedrijf en altijd super aanbiedingen en kwaliteit mogen ontvang

Makkelijk je band te vinden. Ruime aanbod en prijsklasse. Nog nooit een probleem ondervonden. Geen lastige antwoorden bij informatie. Voor mij de winkel voor mijn banden.

SOEPEL EN MAKKELIJK

RUIME KEUZE GOEDE PRIJS GEEN LEVERINGSKOSTEN

Ruim assortiment en goede prijzen

Altijd snel bezorgd en goede kwaliteit

Mooie banden

Top banden voor redelijke prijs

Goed snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Nadat het profiel was gemeten, bleken de banden te zijn versleten. Uiteraard bij ‘Bandenconcurrent’ nieuwe bestellen, Via internet of gewoon even bellen. Scherp geprijsd en snel geleverd, helemaal top, kan je zo weer veilig de weg op!

Snel geleverd en mooie prijzen.

Eerder heeft mijn man al banden besteld voor onze andere auto en dat was perfect geregeld.

Top banden bedrijf, veel voorraad en snelle levertijden.

Bedankt!

Makkelijk en overzichtelijk

Uitgebreid assortiment

Zeer makkelijk, concurrerende prijs

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke site en concurrerende prijzen.

Goede service prima prijs!

Banden lagen met 2 dagen bij de garage voor montage. Prima service goede prijs!

Duidelijke site met veel mogelijkeheden om een goede band uit te zoeken

Prijs technichs aan te bevelen..... goede en snelle service

Mooie prijs voor goeden banden

Zeer tevreden met een goede kwaliteit banden

Heldere communicatie van de opties van zowel bandenkeuze, prijs en montagepartners.

Het overzicht van de banden is duidelijk door de bandenlabels in het overzicht duidelijk weer te geven. Hierdoor kun je een gemakkelijk de afweging maken tussen de diverse banden. In het vervolgproces zijn ook de montagepartners en diens voorwaarden overzichtelijk. Als laatste is er een ruime keuze van betaalmogelijkheden.

Snel en voor een uitstekende prijs!

Eenvoudig bestellen en ruime keuze.

Altijd snel en voor een goede prijs!

Fijne overzichtelijke website waar ik voor een goede prijs vind wat ik zoek!

Overzichtelijk ondanks zeer breed assortiment

Gebruiksgemak en info op de website is top.

eenvoudige en snelle manier om te bestellen

makkelijk banden uitzoeken voor een nette prijs en geen zorg om een service bedrijf die de banden wisselt te zoeken, ook achteraf geen verrassing omdat alles betaald en geregeld is.

Veel voorraad, goede prijzen en snelle levering.

Het is gewoon ideaal om online te bestellen.

Erg gemakkelijk en uitgebreid assortiment

Gemakkelijk de juiste band voor mijn auto te vinden. Gemakkelijk verschillende banden vergelijken. En goed prijs en advies op de site aangaande een gelijkwaardige band voor een nog lagere prijs. Al vaker banden bestelt en laten monteren bij een montagepartner in de buurt, altijd naar tevredenheid.

Een goede ervaring met bestellen van de autobanden!

Het bestellen van de autobanden was snel verlopen met de vele keuze en mogelijkheden. Daarnaast vind ik de website functioneel en verloopt alles soepel. Hoop dat de levering ook soepel verloopt!

top

Snel en makkelijk

Eenvoudig, duidelijk en betaalbaar

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe banden + montage. Het aanbieden van de combinatie is erg prettig. Ook de productinformatie is duidelijk, evenals het afleveren bij de monteur. Ook een stuk voordeliger dan de concurrenten.

Snel bestellen, snel klaar.

Vrienden en kennissen hebben in het verleden al eens banden besteld bij de bandenconcurrent. Zij waren zeer tevreden over de levering en kwaliteit. Dit is mijn eerste bestelling bij de bandenconcurrent,

Mooie banden voor een goede prijs

Ik zoek banden voor mijn bmw e60 en heb ze op deze site gevonden en zojuist besteld hoop ze snel te kunnen monteren

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA