Jah goede banden mooi prijs kwaliteit Dus gelijk maar 4 besteld

Prijs - hoeveelheid - kwaliteit verhouding is top en reviews

Op basis van eerdere bestelling(en) en via via.

Bandenconcurrent is veelal de goedkoopste en heeft beste service!

Dit is inmiddels de 4e keer dat wij banden bestellen via bandenconcurrent. We zijn een tevreden klant. Retourneren is wel wat prijzig, maar gelukkig wonen we dichtbij Hellevoetsluis en hebben we die ene keer dat we gebruik moesten maken, de banden persoonlijk kunnen retourneren. Tijdens BlackFriday hielden we de website in de gaten gedurende twee maanden vooraf, en zagen we dat de prijs gewoon continu laag bleef, maar er geen speciale actie was. Alleen die keer hebben we banden op een andere website besteld omdat de BlackFriday korting aldaar net onder die van BC kwam. Wat wel vervelend is aan de website van BC is dat de bandenmaat blijkbaar standaard staat ingesteld op 205 en terugspringt op 205, ook al heb je hem op 225 gezet. dit maakte dat we dus een keer 4 banden in de verkeerde maat aangeleverd kregen. en dan is retourneren wel duur.

Goede site

Goede site en duidelijke omschrijving. En binnen 2 dagen worden ze al geleverd. Ik zou bandenconcurent aan ieder aanbevelen.

veel keus, snelle service

veel keuze in speciale bandenmaten en speciale banden

Gewoon top

Nette prijs voor banden . Snelle verzending en bezorging . Gewoon top .

Goedkoop!

En makkelijk bestellen.

Lekker snel en betaalbaar

Super snel geregeld

uitgebreid bandenassortiment

De bandenconcurrent is een van de weinigen die de bandenmaat die ik nodig heb voorradig heeft. Daarbij is de prijs prima en is de montagepartner zeer dichtbij. Alles wat nodig is dus. Een aanrader.

Makkelijk kiezen van banden en garage. Alles wordt geregeld voor je.

fijne site en goedkoper dan concurrent

goedkoop banden kunnen kopen dus ik ben tevreden

goed aanbod,alles in een

Heel gemakkelijk banden uitzoeken plus montagepartner,ideaal

Gemakkelijk en top website

Top , snel , perfecte webshop

Hele gunstige prijs

Makkelijk te bestellen, en snel in huis

Makelijker dan de materialenzaak om de hoek

Geen moeilijk gedoe met klantenkaarten en nummers, niet bij deze webshop! Zo geregeld die bestelling!

Super geregeld

Super overzichtelijke site en prettig winkelen ;-)

duidelijke site veel keuze en informatie over de producten

De banden die ik wilde bestellen snel gevonden een kwaliteitsband tegen een scherpe prijs. Kortom Top

Ruime keuze, even zoeken, juiste banden!!

Mijn man had het uitzoekwerk gedaan en ik mocht betalen! ;p

Simpele website dus snel geregeld.

Mijn ervaring is dat als ik iets zoek ik er simpel mee overweg kan. Je krijgt duidelijk te zien wat de mogelijkheden zijn en super eenvoudig om te kiezen.

elke keer tevreden

Nu 5 keer banden besteld via bandenconcurrent. tot nu toe elke keer tevreden. snel geleverd, nieuwe Dot-nummers en goede prijzen in vergelijking met andere banden leveranciers.

Goedkoop

Ik heb al vaker bij jullie banden besteld, en zeer te vrede met de service.

Overzichtelijke site

Bij zoekresultaten snel gevonden en ruime sortering. Ook aanbevolen door oud collega werkzaam in de mobiliteit

Goede service & kwaliteit!

Vanwege het vervangen van twee autobanden ben ik bij Bandenconcurrent terecht gekomen. De vragen die ik had omtrent verschillende banden waren snel en duidelijk beantwoord. Fijn dat je ook montagepartners kan selecteren. In overleg met de montagepartner contact gehad om inzicht te krijgen hoelang de doorlooptijden zijn wanneer montage kan plaatsvinden. Zoals het er nu naar uitziet zijn de nieuwe banden binnen een week na aankoop gemonteerd!

GEWELDIG

Al eerder banden gekocht bij bandenconcurrent en zeer tevreden over. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed. Niets te klagen!

Best selection at the best price

Always order from BandenConcurrent, best range of relevant stock, great pricing - and super fast delivery!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA