altijd een snelle levering

Goede service. Snelle levering

goede overzichtelijke en duidelijke website

Goede informatie van de klantenservice om een juiste keuze voor de nieuwe zomerband te maken.

prima prijs kwaliteit

Gemakkelijk te kiezen banden en montagebedrijf. Prijs is veruit het goedkoopste.

Snelle levering, goed geprijsd.

Super eenvoudig te bestellen

Erg makkelijk om te bestellen en zeer veel keus qua banden! Top!

overzichtelijke en klantvriendelijke website

De website van bandenconcurrent vond ik zeer prettig en makkelijk in gebruik. De producten worden ruim voorzien in de nodige informatie. Je kan goed een selectie maken op wat voor soort product je wilt. Hierdoor kan je snel een keuze maken. Waarbij de prijzen ook nog eens zeer netjes zijn.

Super makkelijk op deze manier!

Heel erg fijn! Zelfs voor een vrouw! Zoek de banden die je nodig hebt, en de rest wordt geregeld!

Snelle levering en prima keus

Altijd mijn banden netjes geleverd en keuze voldoende. Daarnaast scherp geprijsd en locaties voldoende te selecteren voor montage tegen nette prijzen

Ik bestel altijd mijn banden via Bandenconcurrent, heb nooit problemen gehad. Top kwaliteit voor een mooie prijs.

Makkelijk en goedkoop

Werkt prima

Snel levering altijd nette service en mooie prijzen

Makkelijk en snel te bestellen

Het mijn eerste keer dat ik banden bestel. Werd er door mijn zoon op gewezen en hij had gelijk. Simpel en duidelijke website. Een echte aanrader.

Is altijd super

Bestel maandelijks bij jullie de banden Is altijd super geregeld, ik heb een autobedrijf

Banden en gelijk afspraak APK geregeld.

Banden worden bezorgd bij een zelfgekozen locatie die ook direct de APK doet. Vroeger liet ik de banden thuis bezorgen, maar nu gekozen voor bij een montage partner. Hoef ik niet meer rond te bellen wie de banden wilt monteren en naartoe te sjouwen. Ook worden ze nu gelijk gemonteerd voor de APK keuring, dus dat ook geregeld op 1 locatie op 1 dag.

Snel duidelijk

Het advies was heel duidelijk en de montage partner is bij mij in de buurt dus top

Prijs kwaliteit en assortiment uitstekend.

Overzichtelijke site, keuze genoeg voor iedereen. Prijs kwaliteit verhoudingen zitten goed. Diverse setjes banden besteld via bandenconcurrent.

Makkelijk en overzichtelijk

Fijne site waar je makkelijk doorheen komt. Het bestellen gaat simpel en het is duidelijk. Prijzen en opties zijn goed. Binnen 5 minuten had ik mijn nieuwe banden besteld, Zo simpel kan het zijn.

zo makkelijk en goedkoop

website overzichtelijk en echte aanbiedingen van banden voor een goede prijs en kwaliteit prijs, BandenConcurrent.nl is en blijft mijn leverancier voor banden

Zeer goede banden voor een goede prijs

Makkelijke website en goede prijzen

De website is erg makkelijk in gebruik. De juiste banden makkelijk te vinden. De prijzen zijn zeker concurrerent.

Perfecte service, kwaliteit en snelle levering

De website is zeer toegankelijk! Bestellen is gemakkelijk!

Heb vaker besteld goede prijs kwaliteit

Heb vaker besteld goede prijs kwaliteit,en ben van plan zoals gewoonlijk om vaker te bestellen

Bestellen eenvoudig, in afwachting levering.

Bestellen eenvoudig. In afwachting levering anders zal ik bij problemen review aanpassen.

Goede prijs, goede kwaliteit, geen onverwachte dingen, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestellen ging snel en makkelijk. Geen gedoe met inloggen en wachtwoorden en irritante pop ups. Snelle levering. Geen onverwachte extra kosten.

Super makkelijk!

Banden besteld voor de laagste prijs die ik kon vinden. Nog even afwachten hoe het monteren verloopt. Ben benieuwd!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA