overzichtelijke site

Goede info en snel geleverd, prijs is ook concurrerend

Top en snel geleverd

Top ervaring Snel geleverd Nette banden per twee verpakt Goede bezorgdienst die tot op een uur nauwkeurig levert.

Snel en de goedkoopste

makkelijke manier om je banden te bestellen

Website is erg intuïtief en dat maakt het makkelijk om hier je banden te bestellen. En ook qua prijs zit je hier erg goed. 2e keer dat ik hier mijn banden bestel en omdat het de 1e keer ook goed bevallen was hier weer terug gekomen.

Overzichtelijke site en concurerende prijzen!

Het zat er aan te komen, mn banden moesten vervangen worden. Via zoekmachine bij Bandenconcurrent uitgekomen. Goede informatie over de banden en de alternatieven (niet alleen maar de duurde modellen wat je vaak op andere sites ziet!). Bestelproces was ook prima met aardig wat betaal- en afleveropties. Op woensdag besteld en worden (waarschijnlijk) maandag geleverd. Snel genoeg voor mij.

Makelijk

Gunstig prijzen en Gratis bezorgen

Eenvoudig banden en montage regelen

Overzichtelijke site en slimme combinatie met montagepartners. Altijd een geschikte combinatie om uit te kiezen.

Snel en makkelijk

In 5 minuten de beste banden.

Wat super gemakkelijk

Makkelijk geregeld.

eerde ook hier besteld, prima

Onlangs had ik een geweldige ervaring met het kopen van nieuwe autobanden bij [Banden Concurrent]. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, werd ik uitstekend geholpen. De website was overzichtelijk en het was eenvoudig om de juiste banden te vinden op basis van mijn automodel en rijgewoonten. Ik had nog wat vragen over de beste keuze voor mijn auto, dus ik besloot contact op te nemen met de klantenservice. De medewerker was uiterst vriendelijk en deskundig. Hij nam de tijd om mijn rijstijl en voorkeuren te bespreken en adviseerde mij een set banden die perfect bij mijn behoeften pasten. Na mijn bestelling kreeg ik direct een bevestiging en een duidelijke planning voor de montage. Bij aankomst in de werkplaats werd ik vriendelijk ontvangen en hoefde ik niet lang te wachten. De monteurs werkten snel en professioneel, en binnen de kortste keren waren mijn nieuwe banden gemonteerd. Ze gaven me ook handige tips over bandenspanning en onderhoud. Wat deze ervaring echt top maakte, was de klantgerichtheid en de transparantie van het bedrijf. Geen verborgen kosten, duidelijke communicatie en uitstekende service. Mijn auto rijdt nu een stuk soepeler en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Ik kan [Bedrijfsnaam] dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service bij het kopen van autobanden!

De goedkoopste

Uit vergelijking met andere sites de goedkoopste en altijd de snelste levering.

Snelle bezorging en goeie service

snelle bezorging en prima service!

Eenvoudig bestelproces en zeer goedkoop

Hoewel ik deze recensie schrijf voordat de bestelling is afgewikkeld ben ik over de prijs en het eenvoudige bestelproces voor zowel product als de montagepartner tevreden. Nu nog afwachten hoe dit wordt afgehandeld.

Makkelijk en ruime keuze

Na vergelijken hier goedkoopste setje banden gevonden. Word geleverd bij de garage dus ik hoef er niet mee heen en weer. Ideaal! Montage is helaas wel prijzig

Makkelijk een keuze maken als je weet wat je wilt.

product moet nog geleverd worden.

De beste prijs klasse in alle banden.

bestellen van banden voor onderneming doe ik graag bij de BandenConcurrent.nl Hier bieden ze je een goede service en een snelle levering voor een scheppe prijs!

snel en voordelig te bestellen

na een prijsopgave van de garage even gezocht en bij bandenconcurent terecht gekomen. Een verschil van €160.--. zeker de moeite waard.

makkelijk!

makkelijk de banden selecteren en een oplegservice partner kiezen! gelukkig met een telefoonnummer erbij dus eerst even kunnen checken of hij wel tijd heeft! prima.

De Recensies liegen niet!

In afwachting van! Maar lees altijd de recenties, verder geven ze ook wenselijk advies al was dat deze keer niet nodig. De prijzen schelen een paar tientjes per band bij andere leveranciers. Dus waarom zou je een dief van jou eigen portemonnee zijn. Terwijl je het beste kan krijgen bij BandenConcurent.nl

Overzichtelijke website, kwaliteit en snel geleverd

Na mijn aankoop van een set Pirelli zomerbanden laatst, dan nu ook een nieuwe set Pirelli winterbanden gekocht. De duidelijke uitleg van specificaties bij iedere band hielp mij super om de keuze voor deze banden te maken. Wederom, bedankt!

Makkelijk, doeltreffend en ruime keus

Eenvoudige en overzichtelijk gemaakte site. Door het grote aanbod soms wel lastig een keuze te maken maar dat mag geen probleem zijn bij het zoeken naar de juiste band(en)

Goede ervaring goedkoop en duidelijk

De website was duidelijk goed overzichtelijk, je stelt een filter in en hij zoekt gelijk naar de juiste banden. Banden zijn lekker goedkoop ook als je het vergelijkt met de andere websites Nou maar hopen dat het ook nog snel bezorgt wordt!

zo makkelijk..

Het is zo duidelijk en simpel om te bestellen..

Wat een top bedrijf

Toppers

Makkelijk en zeer voordelig kwaliteitsbanden om de hoek gemonteerd!

Goede website en alles in één keer afgerekend. Veel voordeliger dan bij de Toyota dealer waar de auto in onderhoud is.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA