Overzichtelijke website, kwaliteit en snel geleverd

Na mijn aankoop van een set Pirelli zomerbanden laatst, dan nu ook een nieuwe set Pirelli winterbanden gekocht. De duidelijke uitleg van specificaties bij iedere band hielp mij super om de keuze voor deze banden te maken. Wederom, bedankt!

Makkelijk, doeltreffend en ruime keus

Eenvoudige en overzichtelijk gemaakte site. Door het grote aanbod soms wel lastig een keuze te maken maar dat mag geen probleem zijn bij het zoeken naar de juiste band(en)

Goede ervaring goedkoop en duidelijk

De website was duidelijk goed overzichtelijk, je stelt een filter in en hij zoekt gelijk naar de juiste banden. Banden zijn lekker goedkoop ook als je het vergelijkt met de andere websites Nou maar hopen dat het ook nog snel bezorgt wordt!

zo makkelijk..

Het is zo duidelijk en simpel om te bestellen..

Wat een top bedrijf

Toppers

Makkelijk en zeer voordelig kwaliteitsbanden om de hoek gemonteerd!

Goede website en alles in één keer afgerekend. Veel voordeliger dan bij de Toyota dealer waar de auto in onderhoud is.

Ruime keuze in kwaliteitsbanden

Was op zoek naar kwaliteit A banden en deze heb ik makkelijk en tegen een goede prijs kunnen bestellen bij banden Concurrent

Fantastisch makkelijk op website

Ervaring was fantastisch makkelijk op de website, kon makkelijk de juiste banden vinden en deze ook zeer eenvoudig bestellen.

Super overzichtelijk

Als niet deskundig weet ik direct welke mogelijkheden er zijn en kan ik makkelijk mijn keuze maken . Super overzichtelijk

Goede prijs, prima service

Goede prijs. Afleveren bij garage naar keuze mogelijk. Kortom prima site.

Makkelijk en snel en betaalbaar

Kende deze site nog niet, maar tot nu toe heb ik er een goed gevoel over. Makkelijk, snel en betaalbaar

Snel geregeld goed geprijsd

Duidelijke site veel producten voor de een eerlijke prijs

Altijd snelle levering en goede prijzen

Zeer snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer veel keuze op de website. Altijd genoeg op voorraad.

Fijne webshop!

Nu de 2e keer dat ik hier banden bestel en tot nog toe is alles netjes verlopen.

Het goedkoopst

Na verschillende leveranciers via internet bezocht te hebben doet bandenconcurrent zijn naam eer aan. Jullie dulden geen concurrentie. jullie zijn prijsvechters.

Goede service!

Duidelijke website met goede service en fijn contact zodat je op de hoogte bent van de status van jouw bestelling!

veel betaalbare keuze en snelle levering

Bestellen ging vlot en eenvoudig, scherpe prijzen en tot nu toe een prima ervaring!

Tot nu toe een prima ervaring met BandenConcurrent.nl. Het bestellen van de banden ging snel en eenvoudig via de website, met duidelijke informatie en een soepel bestelproces. De prijzen zijn scherp en de beschikbare opties waren goed aangegeven. Het monteren moet nog gebeuren, dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar tot nu toe ben ik tevreden over de service en het gemak van bestellen. Hopelijk verloopt de montage net zo soepel!

supervoordelig en handig

banden bij bevriende garage geleverd en gewoon niet duur en wat kan ik nog meer zeggen hierover, ben gewoon tevreden

Met gemak de goede banden kunnen vinden voor mijn auto

Ik vond het zeer gemakkelijk om de juiste banden te vinden voor mijn auto. Ik ben ook tevreden over het kunnen betalen met Klarna. Het is een grote uitgave waar ik als student even over na moest denken, dus het steeds uitstelde. Nu toch maar besteld, want het is nodig. Heel blij met de service

Kwaliteits banden voor scherpe prijs.

Uitstekende merkbanden, in mijn geval Vredestein voor een zeer scherpe prijs. Vriendelijke deskundige montage bij de montagepartner. Ik ben blij met mijn vier Vredestein all weather banden. Ik kan er weer even tegen.

super

mooie website met goede prijzen en een snelle levering

Makkelijk en duidelijk

Iedereen kan op deze duidelijke manier Bestellen en betalen zonder problemen

overzichtelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site, nu nog wachten op de bestelling.

makkelijk en duidelijk

je moet alleen de band zoeken die bij je past en tevens ook goede en duidelijke uitleg via de shat als je meer informatie wil +afronding duidelijk met een lijst met montage bedrijven bij jou in de buurt.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA