A keuze banden voor een B keuze prijs

Keus uit vele soorten banden die je in je eigen woonplaats kunt laten monteren

Ruime keus snelle levering zeer makkelijke website

Nu al al een paar keer banden besteld op een super makkelijke website met ruime keuze. Je kan zelfs kiezen waar je je banden geleverd wil hebben thuis of bij je eigen garage ze hebben zelfs eigen partners waar je je banden kan laten plaatsen. Ik ben zeker heel tevreden

snelle en correcte service en voor een goede lage prijs

meerdere keren besteld en altijd snel geleverd . vlot besteld via de website en duidelijk op de website. een echte aanrader dus.

Snel, Gemakkelijk en Voordelig

Netjes alles op een rijtje kunnen zetten. Keuze gemaakt en besteld. Vrijdag al in huis. Top!

Tevreden

Makkelijk en snel

Ik heb ze nog niet gemonteerd maar over de levering ben ik tevreden

OK

goede prijs

Prima banden tegen goede prijs

Goede site goede prijs

Kwam meteen op site van banden concurrent.

Prima keuze !

Overzichtelijk assortiment en scherpe prijzen !

Lekker makkelijk en goedkoop

Selecteren van banden is simpel op type, verbruik en geluid en het regelen van een monteur in de buurt is simpel. Vorige bandenwissel ook via deze site gedaan en dat was prima voor elkaar.

Scherp geprijst, goede sevice

Nu al voor de derde keer nieuwe banden aangeschaft bij de Bandenconcurrent. Je kunt er snel terecht en de service is OK

Gemakkelijk bestelproces

Gemakkelijk bestelproces. Praktisch om direct bij garage te kunnen laten bezorgen en afspraak te plannen.

Goede prijs, snelle levering

Makkelijk, duidelijk goede prijs en snel geleverd.

Heel snel en makkelijk

Ik vond het goedkoop en goed

Snel, betrouwbaar en eenvoudig

Informatie is helder en bestelling is snel en eenvoudig geplaatst.

Goed en Goedkoop!

Op internet gezocht naar banden. Uiteindelijk bij de bandenconcurrent uitgekomen. Deze hadden de snelste levertijd en de goedkoopste prijs. Ideaal!

Prima.

Snel en makkelijk besteld. Even met iDEAL betalen en klaar, hopelijk over een paar dagen bij mijn garage afgeleverd. Vorige keer ging prima dus ik ga er vanuit dit gewoon weer een 5-sterren deal is!

snel en makkelijk

snel en makkelijk en de prijs is goed

Snel geregeld

Super handig en goede prijzen

Mijn auto banden besteld via montage partner direct gemonteerd en een APK uitgevoerd met een paar muisklikken, IDEAAL

Site werkt perfect en prima prijs!

Wilde bij een lokaal bedrijf winter banden laten installeren. Schrok van de prijs en ben gaan ‘googelen’. Zo kwam ik bij de bandenconcurrent terecht. De installatie moet nog plaatsvinden, maar de site en doorverwijzing naar de installatie partner werkt perfect.

Geweldige service

Krijg wat je besteld + goede site

Prima leverancier en snel geleverd

Uitstekende prijzen en snelle leveranties. Uitstekende keuze!

Geen betere concurrrent dan banden concurrent

Ben zelf een van de vaste klant van banden concurrent als het om mijn auto banden gaat ,,,voor ieder een aanraader als het om je autobanden gaat.

Overzichtelijk

Maat zoeken ,bandje kiezen, bestellen en klaar !!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA