Super service!

Het is een hele fijne website om banden op te zoeken. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook fijn dat je direct een garage kunt kiezen waar de banden eronder gelegd kunnen worden. Kortom een aanrader!

Goede prijs, zowel voor banden als montage

Heldere website met duidelijke informatie over de banden, en waar de montage plaats kan vinden. Ook duidelijkheid over montageprijs (en die is schappelijk).

Snel en voordelig

Op één site voordelige banden en montageservice om de hoek. Binnen 5 minuten geregeld

Duidelijke website

Bestellen ging prima, levering en montage hebben nog niet plaatsgevonden.

Goed wel met aandachtspunt

Graag volgende keer direct de bestelde ventielen meeleveren direct met de banden. Nu pas een dag later bezorgd in envelop. Banden direct bij binnenkomst gemonteerd en op montage adres nogmaals ventielen aangeschaft. Omdat deze niet direct bij de banden aanwezig waren.

Mooie banden voor mooie prijs

Pooh wat een tent

Zeer tevreden beter dan autodoc

Simpele website en goede prijsvergelijk

Goede prijsvergelijking met verschillende merken. Gemakkelijk zoeken op de website en snel besteld.

Prima prijs en snelle levering!

De prijs gaf de doorslag bij mijn aankoop van 2 nieuwe all season banden. Andere aanbieders zaten ruim 100 Euro boven de prijs van de BandenConcurrent.

Goede prijzen met goede service

Paar keer hier besteld zonder enige moeite. Veel keuze voor elke prijsklasse

Fijne overzichtelijke website en goede levering.

Hele fijne site! Bestel hier vaker mijn banden en krijg de banden snel geleverd.

Ze maken waar wat ze zeggen

super overzichtelijk site en het hele pakket met monteren maakt het super makkelijk

Ik ben z'on zelf doener en ben lang bezig om de verschillende site te vergelijken. Dit was uiteindelijk de beste optie en het goedkoopst. Bij kwik fit betaal je dan al weer snel minimaal 100 euro meer en heb je weer allemaal extra kosten.

Goede kwaliteit banden en bezorging

Mijn ervaring bij het bestellen van banden bij bandenconcurrent is dat er genoeg keuze is. Of het nou prijsklasse of kwaliteit is. Voor iedereen is er genoeg keuze. De banden worden altijd netjes en op tijd bezorgd .

Super veel keuze van soort handmatig!

Veel keuze en goede prijs, snelle levering!

Simpel en duidelijk te bestellen

Het is erg makkelijk zoeken naar de juiste banden, en ook naar een montage partner in de buurt. Ik kwam er wel achter via de chatbot dat ik gecontacteerd word door de partner wanneer ze de banden binnenkregen, wat ik graag iets makkelijker had willen lezen in het bestelling proces. Als alles goed gaat nu ben ik zeer tevreden

keurige service!

Ik moest even bellen met Hugo, mederweker. Hij heeft mij zeer helder en duidelijk geholpen met mijn bandenkeuze! Top

goede service

Goede banden, eerste aankoop tevreden.

Ruime keuze, goede prijs-kwaliteitverhouding

Bandenconcurrent biedt een ruime keuze aan verschillende banden. Van winter-, tot zomer-, tot all-seasonbanden! Selectiecriteria zijn zeer uitgebreid. Kortom: voor elk wat wils! Daarnaast biedt Bandenconcurrent de mogelijkheid om de banden af te laten leveren bij een montagepartner of jouw eigen garagebedrijf. Zodoende hoef je de banden niet zelf thuis te ontvangen en achterin je auto te doen voordat je naar de garage rijdt. Top-service! De banden zijn scherp geprijsd en de kwaliteit is fantastisch!

Goed, simpel en snel

Ruime keuze, duidelijke info., snelle levering

goede prijs, eerdere positieve ervaring

Al jarenlang leverancier van banden. Bestelling met koppeling van montageplaatsen verloopt perfect.

veel voorraad en snelle levering

Heb voorkeur voor a-merken. Hebben ze vaak op voorraad en de levering is snel. Ook wel eens een andere webshop geprobeerd maar toch weer hier besteld .

Werkt super!

Mooie prijzen.

Heb nog geen ervaring. Maar ik de prijzen zijn aannemelijk.

Uitstekend service

Snelle afhandeling