fijne, gebruikersvriendelijke website

fijne, gebruikersvriendelijke website. Aantrekkelijke prijzen incl. direct boeken van montagepartner.

Makkelijk en betaalbaar

Met juiste zoekfilters heb ik het vertrouwde merk type en specificaties van mijn band snel kunnen vinden. Door direct naar de garage te kunnen sturen scheelt het ook nog eens een hoop gesjouw.

Goede prijs kwaliteit verhouding

2e keer dat ik gebruik maak

Overzichtelijk, uitstekend aanbod, fijne samenwerkingen met garages in de buurt, en de naam ja.. niet voor niks hé.

Helps me out through hard times

envoudig en goedkoper

Op bandenconcurrent kon ik Michelin PS5 kopen, 50€/stuk goedkoper dan bij een garage.

Prima prijs voor kwaliteit banden

Altijd makkelijk bestellen en uit voorraad leverbaar. Bestel er regelmatig voor al mijn auto's Alleen maar Hankook 20" en 23"

Goed snelle levering

Correcte prijs

Scherpe prijs, prima service

Ik kies voor de bandenconcurrent vanwege de scherpe prijs en prima service

Goede service en goede prijzen

Altijd goede prijzen en goede service en Snelle levering

veel keus, snel geleverd, goede prijs

Ik koop regelmatig banden bij Bandenconcurrent. Altijd veel keus en snel geleverd voor een goede prijs. Nooit problemen gehad. Dat is bij andere aanbieders wel eens anders. Voor mij dus niet moeilijk zoeken naar een aanbieder maar gewoon weer bandenconcurrent.nl aanklikken.

efficiënt bestellen

Duidelijk, effectief en efficiënt bestellen!

Snelle levering heb hier eerder besteld overzichtelijke site makkelijk bestellen top ga zo door

Snel simpel en goedkoop

Ik moet de banden nog krijgen maar tot dusver alles in orde en makkelijk

Vertrouwen geeft rust :) . Dat heb ik hier

Na heel veel teleurstellingen ben ik ervan overtuigd dat ik hier voortaan mijn banden kan bestellen. Iedereen kan banden verkopen maar niet iedereen behandeld je eerlijk en is te vertrouwen.

Uitgebreide keuze, overzichtelijke website en snelle afhandeling. Ik raad iedereen de BandenConcurent aan!

Uitstekende prijs/kwaliteit

Bestelling net geplaatst, ben benieuwd naar leveringstijd. Verder uitstekend werkende website en communicatie.

Duidelijke site en overzichtelijk

Alles was duidelijk en ze verwezen mij ook nog op een andere band en extra’s. Wat niet overkwam als stortend. Er was een duidelijk bij vermeld

Goedkoop en gped

Merkbanden voor scherpe prijs, thuis bezorgd

Goede service, snelle levering.

Makkelijk te bestellen en een snelle levering voor een concurrerende prijs.

Ruim aanbod, goede prijzen, snelle levering

Ook fijn dat je alles in één keer kunt afrekenen, dus ook ventielen en montage.

Ze zijn goed

Bandenconcurent Is betrouwbaar

Simpel en handig

Heb de juiste banden gevonden voor een mooie prijs. Site is duidelijk dus ik beveel deze site zeker aan!

super en zonder verzend kosten dat dat nog kan

ben super tevreden met deze site goeie prys en kosten lose verzending mvg T kienhuis

Vlot en snel geregeld

Makkelijke site, duidelijke omschrijving, snelle levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA