Perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Overzichtelijke en duidelijke website met aanbod. Al eerder gebruik van gemaakt.

Top site

Lekkere vloten site goed overzicht goede prijzen

goede service

Goede service Levering duurt soms wat langer (als de banden van ver moeten komen)

Super makkelijk te bestellen voor een scherpe prijs

Ideaal om het via hier te bestellen, omdat de banden gewoon geleverd worden bij de montagepartners. Hierdoor zit je zelf niet met de zooi en hoef je alleenmaar even heen en weer te rijden om de banden te verwisselen.

Duidelijke site

Makkelijk te bestellen , goede prijs voor de banden

Makkelijk en snel geregeld.

Makkelijk te bestellen ondanks dat het specifieke banden zijn, en dat met gratis en snelle levering.

Makkelijke site, goede uitleg

Grote keuze in banden, maar door de juiste dingen in te vullen erg makkelijk te bestellen. Fijn dat de tip van de ventielen er bij gegeven wordt. Dat zijn van die kleine dingen die je snel vergeet!

Goed en overzichtelijk

Scherpe prijs en goed overzichtelijke site, veel andere sites geprobeerd maar die waren erg vaag en onduidelijk

Prima zoals altijd...

Al jaren fantastisch

Top geregeld

Ik bestel altijd me banden bij jullie altijd goed

Altijd snel en adequaat!

Bestel altijd mijn banden hier en dat gaat als een speer. Vriendelijk en snel reagerend personeel. Snelle afhandeling. Superfijn en zeker dat ik dit bedrijf aanbeveel bij een ieder die banden nodig heeft.

Top omschrijving

Ik zocht een goede band voor me auto dit was de goedkoopste aanbieder en duidelijke omschrijvingen

Goedkoop

Levering duurde langer dan normaal maar dat kwam door de feestdagen

Altijd goede service

Al vaker banden besteld, altijd goed!

makkelijker kan haast niet

EIndelijk een winkel die vanuit de klant denkt. Als leek heb je de juiste nieuwe banden binnen 5 minuten besteld.

De voordeligste

Scherpe prijs en levering op tijd

zeer goed ik kon de banden goed vergelijken

ik ben te horen gekomen door een vriend dat ik hier goede merk banden kan kopen voor een goedkope prijs en dat klopt ook!

makkelijk bestellen en vaak de goedkoopste

Mijn ervaringen met de bandenconcurrent zijn goed. Makkelijk bestellen en vaak de goedkoopste, verder zoeken heeft geen zin.

Levertijd niet conform afspraak, oude DOT code en slechte klantenservice

Ik heb op 3 januari banden besteld. Bij het bestelproces werd aangegeven dat de banden op voorraad waren en dat verwachte levering tussen 7 en 9 januari plaats zou vinden. Op 9 januari had ik nog geen track en trace ontvangen. De volgende stap was de klantenservice raadplegen: telefonisch waren zij niet bereikbaar, ook niet tussen de aangegeven tijdstippen (tussen 11:00 en 14:00). Via Whatsapp heb ik toen mijn vraag gesteld en pas een dag later kreeg ik een reactie op mijn bericht dat zij zouden natrekken waarom ik geen track en trace had ontvangen. Ik heb de track en trace pas op 13-01-2025 ontvangen. De banden zijn op 14-01-2025 geleverd. Mijn afspraak voor montage bij de garage op 9 januari heb ik dus ook af moeten zeggen. Over de banden zelf ben ik ook niet tevreden: de banden hebben DOT code 4723 en zijn dus al ouder dan een jaar. Dit terwijl BandenConcurrent banden met een recente DOT code belooft. Hou de consument niet voor de gek door snelle levertijden en recente DOT codes te beloven als je dit niet waar kan maken. Ik koop hier in ieder geval nooit meer banden. Aan de lezers van mijn review: hou ook in gedachten dat andere klanten reviews schrijven omdat zij mogelijk hun aankoopbedrag terug kunnen winnen bij het plaatsen van een review op TrustPilot. Op deze manier krijg je geen objectieve reviews. Ik schrijf een eerlijke review op basis van mijn slechte ervaring, maar als ik de andere reviews lees heeft niemand daar kennelijk last van...

Altijd de beste band voor de betere prijs

Ik bestel mijn banden al jaren bij de BandenConcurrent. Gaat altijd goed.

Super geregeld

Altijd makkelijk en snel

makkelijk en overzichtelijke site

Wat ik al zeg de site werkt eenvoudig, en snel Een klein kanttekening : dat wat nodig is (nieuwe ventiel) erbij zetten en een incl.prijs van maken, is overzichtelijker en veiliger.

super makkelijk

snel en makkelijk en voor een goed prijs

Goede band voor een aangename prijs

Regelmatig koop ik banden bij de BandenConcrrent voor mijn yougtimers. Makkelijk bestellen en meestal snel geleverd. Ga zo door

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA