goede en makkelijke website

Snel geregeld en makkelijk

Snel en duidelijk de juiste banden gevonden

Heel makkelijk zoeken naar de juiste banden en enorm veel keuze. Prijs kwaliteit verhouding is heel netjes en de montage kosten reken je meteen af. Super handig dus! Ook al weet je wat minder van autobanden af kan je nog steeds makkelijk met de juiste info banden vinden.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Ik was op zoek naar banden en zag op jullie site mooie banden voor een eerlijke prijs. Goede website en makkelijk te bestellen. Hopelijk krijg ik snel mijn bestelling.

Snel en makkelijk geregeld

Gewoon goed

Klikken en klaar

Gewoon uitstekend

Gewoon fantastiche, Gelijk op de hoofdpagina invullen welke bandenmaat en per direct de juiste banden voor je , volgende volgende aanklikken en binnen enkele dagen alweer thuis geleverd. Super makkenlijk en super snel

Super …

Had banden nodig … na tijde surfen op het internet Kwam ik hier terecht ..ik moet zeggen uiteraard had ik vraag tekens Ma moet eerlijk zeggen ik ben super geholpen en alles kwam ook netjes aan Banden waren echt nice … en ze rijden heerlijk Ik had de all season banden Echt SUPER

Goede en duidelijke info

Duidelijke site, bestellen is makkelijk en wijst zich van zelf. Prijs is zeer concurrerend en prettig voor de portemonnee.

Overzichtelijke site, ruim keuze met goede uitleg

Perfect zoals gewoonlijk

Snel makkelijk en geen gezeur.

Goede prijs en snelle levering

Wel betaald niet ontvangen van bestelde banden

Heb 2- januari 2025 2 banden besteld zal binnen 2/3 dagen verzonden worden nog niets ontvangen ze reageren niet op Whatsappje berichten je kan het ook niet annuleren ik overweeg bij de politie aangifte te doen voor ******

Makkelijke manier van bestellen

Kon snel de banden vinden die ik zocht. Worden netjes thuis afgeleverd. Keuze uit a merken en lager sigment. Ook de alternatieven goed aangegeven.

Groot aanbod banden voor een voordelige prijs

Via Google terecht gekomen op de pagina van BandenConcurret. de banden die ik zocht konden zij voor 10 a 20 minder leveren. Nu nog de levering afwachten maar ik heb zo'n idee dat dat wel goedkomt.

Duidelijke info en scherpe prijzen

Duidelijk overzicht met band specificaties, labels en EU-label data. Scherpe prijzen. Snelle en correcte levering

Perfect!

All season banden gekocht kwaliteit goed groeide levering en prijs zeer goed!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Zelfs voor een vrouw, mijn banden en maat snel gevonden hier. Goede prijs kwaliteit verhouding uit eerdere bestellingen ook zo ervaren. Goede service en Correcte bezorging. Top.

Easy en geweldig

Al 2 keer banden besteld. De 2e keer inclusief een montagepartner. De banden moeten nog geplaatst worden, maar ik vertrouw er op dat het goed komt.

Geen gezeur. Banden zijn geleverd zoals afgesproken.

Overzichtelijk, ruime keuze, gemakkelijk

Op zoek naar gelijkwaardige banden als die waar ik erg tevreden over was kon ik goed vergelijken en de juiste keuze maken.

Prima ervaring op de website

Veel keuze, goede ervaring op de website, scherpe prijs.

Eenvoudig en snel

Ik bestel mijn banden altijd via bandenconcurrent en dit is altijd snel en goed geregeld.

Veel keus voor een goede prijs.

Duidelijke website met veel keus voor concurrerende prijzen.

⭐⭐⭐⭐⭐ | Uitstekende service en kwaliteit!

Ik heb mijn vorige set banden bij BandenConcurrent besteld en ben er zeer tevreden over. De banden waren van topkwaliteit en werden snel geleverd. Daarom heb ik zonder twijfel opnieuw een set besteld. De service is uitstekend en de prijzen zijn scherp. Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

top

de website is makkelijk te navigeren, banden zijn makkelijk te vergelijken en een stuk goedkoper dan op andere websites

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA