Snel besteld!

Afwachten bij bezorging!

Helemaal goed!

Goede kwaliteit en supersnelle levering.

Gewoon goed

Ik bestel graag zonder veel gedoe

Prettige website, voordelige keus

Overzichtelijke website met veel informatie, goede prijs en handig dat montagepartner vlak in de buurt zit.

Makkelijk bestellen en laten monteren. Top

Uitmuntend assortiment en prijs

Het aanbod en de prijsverschil met andere verkopers is enorm. Bandeconcurrent was in 2021, 2022, 2023, 2024 de aanrader en blijft dit ook in 2025!!! Chapeau jongens..

Eenvoud

kiezen, klikken, typen, betalen, wachten, ontvangen, monteren en klaar. Op moment van typen van deze recensie zit ik al in het onderdeel wachten. De laatste drie stappen zullen iets langer duren maar heb er alle vertrouwen in dat ook dat soepel gaat.

prijs kwaliteit

ideale band voor hert gebruik van geasfalteerd als onverhard

Beste prijs/Kwaliteit

Zeer fijne website en makkelijk keuze te maken voor de ideale winterband

Uitstekend, Super groed en mooi op tijd.

Snel en gemakkelijk alles geregeld

Zie de vorige zin, en voor een prima prijs

Beste prijs en snelle levering

In het verleden vaker banden bij bandenconcurrent besteld en zij hebben bijna altijd de laagste prijs en de grootste keuze mogelijkheid. Dik tevreden!

Scheeld veel in prijs

Heel vaak bestel.

Door goede service en klant vriendelijk bestel ik altijd bij Bandenconcurrent.nl Ik adviseer iedereen auto banden bij bandenconcurret.nl bestellen. Yavuz

Goede prijs Snelle levering

Prima banden voor een goede prijs

Voor de tweede keer banden besteld bij BandenConcurrent en net als de vorige keer prima. Jammer genoeg wisselen de montagepartners best vaak. De genoemde montageprijs voor de door mij gewenste montagepartner op de website is alleen wel lager dan uiteindelijk te betalen in het bestelproces. (klein minpuntje)

Prima service tegen een goede prijs en gratis bezorgd.

Zonder problemen banden kopen.

duidelijke en overzichtelijke site

Vind het erg overzichtelijk en makkelijk uit te zoeken. Alle belangrijke gegevens staan duidelijk aangegeven.

Snelle en overzichtelijke bestelwijze

Veel keus, duidelijke informatie en goede prijs voor mijn all season banden. Ook nog snel geleverd!

Makkelijk bestellen

Koop altijd bij bandenconcurrent. Duidelijk en overzichtelijk.

Tot nu toe goed geregeld

Ze zitten er nog niet op duskan nog niks zeggen

goed snel en vertrouwbaar

dit bedrijf is overzichtelijk en fijn om mee te werken. ze zijn volledig te vertrouwen en leveren altijd

zeer goede ervaring

Het is nu de tweede keer dat wij via de Bandenconcurrent onze banden besteld hebben , en zeer tevreden zijn je krijgt wat je besteld en dat is bij de bekende banden bedrijven altijd maar de vraag . En de prijzen zijn een stuk voordeliger

Vorige bestelling was super goed ,

Alles was keurig op tijd geleverd ,en de kwaliteit was super

Makkelijk bestellen, groot aanbod

Band was makkelijk te vinden. Nu maar hopen dat de band ook snel geleverd wordt

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA