Goede website

Makkelijk besteld veel keuze en gelijk nieuwe ventielen

Stuk goedkoper dan via het autobedrijf

Zocht 2 nieuwe voorbanden, via hier stuk goedkoper kunnen bestellen dan via een autobedrijf. Nu wachten op de DOT code, maar vaak niet gek.

Levering is heel traag

Beloft 2 werkdagen maar klopt niet. De garage moet wachten en wachten. Niet goed zaak

lekker snel en eenvoudig banden kiezen en bestellen

ik vind het bestelproces perfect ingeregeld. Scherpe prijzen en meteen doorlinken naar een partner, die kan monteren. Top! Kan niet anders zeggen. Zelfs de grote keten 'Kwikfit' kan hier niet tegenop. Ik denk dat BandenConcurrent.nl een leider gaat worden in de verkoop van banden. Hoe méér mensen het weten, hoe méér mensen gaan bestellen.

Prima en snel online geregeld!

Prima service transparant en duidelijk, de nieuwe banden zaten weer vlot onder mijn auto.

Prima prijs, goede levertijd!

De website werkt gemakkelijk; ik had mijn bandenmaat snel gevonden. Even scrollen naar merk en prijs, bestellen, zo gebeurd!

Heel makkelijk te kiezen

Goede online makkelijk te vinden en te zoeken en de rondomheen service alles word voor je gedaan mooie site gr jonny

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en geen verzendkosten

Snelle levering op tijd

Overzichtelijke en makkelijke site

Ik zocht mijn bandenmaat op, zocht het merk wat ik wou, typte gegevens in en de banden waren besteld. En dat voor een enorm goeie prijs. Beter kan het niet!

super blij met bandenconcurrent

ik koop de afgelopen 5 jaar altijd mijn banden via bandenconcurrent, super goedkoop en snelle levering.

Niks geleverd, geen contact!

Op 13-5-26 een bestelling geplaatst. De banden zouden naar een montage partner opgestuurd worden. De track and trace geeft op 27-5-26 nog steeds aan dat er nog geen bestelling onderweg is. Daarom direct geprobeerd om contact op te zoeken met BandenConcurent. Dit gaat op zn zachts gezegd erg moeizaam tot bijna onmogelijk. Via de telefoonlijn kom ik al dagen niet verder. Ze geven met een automatische beantwoording aan druk te zijn en de lijn wordt direct verbroken. Via de app/chatbox kom je gewoon niet verder. Hier meerdere malen hulp gevraagd en heb in een week tijd maar 1 korte reactie gehad dat de banden wel zijn geleverd via een niet te volgen bestelling van GLS. Verder geen antwoord op mijn andere vragen mbt de bestelling. Ondertussen met de montage partner in contact geweest of het al bezorgd is, het antwoord is nee. BandenConcurrent heeft in de reactie een bijlage toegestuurd met een lever bevestiging "tracking non signature". Er valt dus nergens te controleren wat er nu met de bestelling aan de hand is en wat er mee is gebeurd. Ik kom graag in fatsoenlijk contact met BandenConcurent om deze klacht verder af te handelen, en om toch een positieve ervaring te kunnen delen.

Mooi bandjes en maken weinig geluid comfortabel rijden dus top

Super snelle levering en eenvoudig bestelproces

Uitstekende info op de site en eenvoudig bestelproces.

positief ervaring bestelling op tijd ingelverd

Coede contact alles toptijd ingeleverd, en conform de afspraak

Snel levering +goede advies

Groot aanbot, goede prijs en snelle levering

Website geeft duidelijke en complete informatie. Zeer groot aanbod in alle maten en prijs categorieen met snelle levertijden.

Topbedrijf

Bestel al jaren banden bij ze met veel rijplezier echt een aaneader

Super overzichtelijke website, scherpe prijzen en direct de nieuwste Goodyear-banden voor mijn Audi

Duidelijk, scherpe prijzen, overzichtelijk

Goeie service en nette prijs TOP

Veel positieve verhalen van veel mensen en fam.

Duidelijke website, geen verrassingen

Duidelijke website en snelle levering.

Geweldige support!

Banden bestellen is heel simpel. Bandenconcurrent "kijkt" met je mee wat je bestelt en of dat de juiste banden zijn. Advies krijg je er bij en dan is het maken van een afspraak bij jouw partner die monteert een peulenschil.

gewoon een prima overzichtelijke website

Het bestellen en montagepunt vinden ging heel gemakkelijk.

Overzichteijke site.

Veel keus in alle merken banden tegen een nette prijs! Bestelling ging soepel en snel.

Lang niet zo goed als voorgehouden

Banden niet volgens overeengekomen en ruim van te voren afgesproken tijdstip geleverd. Slechte na care. Zelf achteraan gaan.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA