Geweldige keuze, uitstekende service, lage prijzen en uit voorraad leverbaar

Mijn (Merk-)garage adviseerde Bandenconcurrent.nl aan voor de selectie en aankoop van winterbanden. De reden: grote keuze, lage prijzen en snel leverbaar. Een betere aanbeveling kon ik niet krijgen en werd ook zeker waargemaakt. Een aanbeveling waard!

Geweldige keuze, uitstekende service, lage prijzen en uit voorraad leverbaar

Overzichtelijke site met voordelige prijzen

Overzichtelijke site, alles goed te vinden. Mooi overzichtelijk de kwaliteit van de banden aangegeven.

Overzichtelijke site met voordelige prijzen

Gode servis hogere kwaliteit

Goede service en duidelijk waar je de banden kunt laten monteren prettig dat ze het daar dan ook leveren

Snel en duidelijk geregeld!

Nu voor de 2e keer banden besteld bij bandenconcurrent en wederom top geregeld. Banden worden snel geleverd en ik kan ze bij mij om de hoek laten monteren

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA