Goed overzichtelijk website!

Fijne overzichtelijk website met voor ieder iets wils! Banden komen binnen 3 dagen binnen, ben benieuwd hoe ze bevallen.

Service goed, snelle levering en goed gevonden wat we moesten hebben !

We hebben nieuwe winterbanden uitgezocht voor een roadtrip naar Noorwegen en zijn tevreden met de service en de kwaliteit.

Top performance

Mijn auto moet optimaal kunnen presteren, veiling, gebalanceerd en in top conditie. Ik heb voor gekozen voor bandenconcurenten.NL om deze qualiteiten hoog in de vaandel te houden. Als ik in de autobahn 240 km/u rijdt heb ik de optimale banden nodig.

Snel en makelijk met bestelling.

Goede introductie voor elke band.

Voor de eerste keer

Nou net 2 nieuwe banden besteld voor mijn auto besteld. Levertijd was netjes aanwezig en duidelijk. Prijs klasse Kwaliteit klasse Ben heel benieuwd hoe het bij mij thuis geleverd word. Eigenlijk een goeie site waarop je zelf kan kijken wat je wilt met je band

goede prijs kwaliteit verhouding

door de goede prijs verhouding is het leuk shoppen bij de banden concurrent

Super snelle afhandeling allen de bezorgdienst vind ik niks.

Gemakkelijk

Banden, montage en achteraf betalen? Te mooi om waar te zijn! Bandenconcurrent heeft het.

Makkelijk site wel even zoeken naar juiste banden maat

Positief makkelijk en duidelijke manier van bestellen was alleen zoeken naar juiste band maat Via site kon je alleen bepaalde vaste instellingen zoeken maar even verder kijken kun je alke maten zoeken.

Geweldige Banden en service

Geweldige banden voor lage prijs snel naar de Boschgarage gestuurd. En daar zeer professioneel door zeer vriendelijk personnel gemonteerd. Een aanrader!

Makkelijk en overzichtelijk!

Makkelijk en overzichtelijk!

Site is snel en gemakkelijk

Makkelijk om door de site te gaan en de banden te selecteren die je graag wilt hebben. Ook de volgende stap naar een monteur die deze kan monteren is fijn. En inclusief montage goedkoper dan de grote ketens. Wat ik nog graag had willen weten is welke diensten de monteurs kunnen aanbieden. Opleggen en balanceren lijken me logisch, maar het kunnen doen van uitlijnen was ook fijn geweest om te weten.

Gebruiksvriendelijke website en correcte en snelle afhandeling.

Via de website gemakkelijk de juiste band geselecteerd tegen een concurerende prijs. Met de montageservice erbij is het een goed en voordelig totaalpakket. Omdat er veelkeuze is uit service-partners is in mijn geval de garage op slecht 2,1 km. Lekker makkelijk!

bestelproces gemakkelijk en overzichtelijk

bestelproces gemakkelijk en overzichtelijk

Too service

Al meer dan 5 jaar ervaring deze site, top service en ze komen altijd hun afspraak na. Zeer tevreden

Too service

Scherpe prijs, goede service

Na de goede ervaring met mijn vorige set banden, opnieuw bij de BandenConcurrent besteld.

zeer tevreden

super makelijke website om me banden tebestellen was met 2 min klaar en de prijzen zijn goedkoop en de levertijd is supper zeker een aanrader

Makkelijk en overzichtelijk

Snelle actie, gelijk afspraak gemaakt voor montage

Makkelijk te regelen via de webshop

Snel, makkelijk en goedkoop.

Zeer makkelijk

Heel makkelijk om banden uit te zoeken en te vergelijken. Makkelijk bestellen. En leveren bij een bij een bedrijf die ze erop legt. Heel handig!

Gebruiksvriendelijke Website

Het zoeken naar een type zomerband is erg gemakkelijk en het wijst zich vanzelf. Aanbod is erg groot en de prijzen zeer acceptabel.

Altijd goede service

Ik bestel altijd hier zodat ik zeker weet dat ik de beste service krijg!

Makkelijke site en goede service

Ik vind de site erg overzichtelijk en snel. Ook het contact tussen de uiteindelijke monteur en klant is prettig en snel. Wordt netjes op tijd gebeld en goed te woord gestaan. Ook de service bij het plaatsen van de banden is top. De site is tevens ook erg handig m.b.t. Betalen en ook daarmee overzichtelijk. Ik raad daarom ook de site graag aan.

Uitstekende banden

Waren de orginele banden die op de auto zaten en sinds dien zijn er nooit andere merk banden op geweest.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA