Makkelijk besteld, snel geleverd en montage zonder problemen

Makkelijk besteld, snel geleverd en montage zonder problemen.

Duidelijke website

Duidelijke website snelle leveringen ook makkelijk dat het meteen bij de garage bezorgd wordt.

Zelfde banden maar een stuk goedkoper, met montage. Prachtig!

Normaal ben ik veel meer kwijt voor m'n banden en kan ik niet direct alle 4 laten doen. Dit keer was het echt nodig. De montage is heel dichtbij en heel veel keuze in garages, altijd wel 1 in je buurt. Ik ben om.

Goed en makkelijk overzicht wat de voor en nadelen zijn van je gekozen band.

Makkelijk af te rekenen, veel keuze uit betaalmethode. Ik bestel hier al jaren mijn banden en nooit spijt gehad. Top

Vlot geleverd en netjes verpakt.

Duidelijke website. Snel en correct geleverd. Ook als de levering een paar dagen langer duurt, wordt dat goed gecommuniceerd. Ik heb hier al vaker banden besteld, en kan dit ook zeker aanraden.

Retouren zijn ronduit slecht

2 banden besteld voor nieuwe velgen. Keurig geleverd maar helaas passen de velgen niet. Mijn fout dus netjes retour aangevraagd. Kosten retour zijn 30€ tenzij je dit zelf regelt want blijkt dat dit uiteindelijk naar Duitsland moet. Je bent dus gegarandeerd 30€ kwijt. Zonder enige aankondiging staat bezorger voor de deur om pakket op te halen met bestemming Oud Beierland. Klantenservice is als een spiegel en komt alleen met vragen. Geld nu nog steeds niet terug. Prima om banden te bestellen maar retouren is een drama

Veel keuze en handige zoekmachine!

Veel keuze, ookal heeft mijn auto een wat minder gangbare bandenmaat. Ook duidelijk wat de levertijden zijn en veel verschillende betaalmethoden beschikbaar. Zou hier volgende keer weer bestellen!

Goed overzichtelijke site met voldoende informatie om tot keuze te komen

Zoek systeem prettig en goed toegankelijk. Ruime keuze uit diverse merken.

Bestelling verliep erg soepel

Bestellen op de website en keuze voor montagepartner verliep soepel. Nu wachten totdat de banden binnen zijn.

Veel keuze, goed vergelijken en goede prijzen

Goede leverancier. Makkelijk vergelijken en eenvoudig bestelproces. Top!

snelle en goede service

De banden waren snel binnen en de productie datum van de Bridgestone Turanza waren van 2022. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Duidelijke site. Goede prijs. Men houd zich aan de afspraak

Al verschillende keren banden besteld (dus goed bevallen).Steeds volgens afspraak geleverd. Vernoemde montagebedrijven ook oké

Duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk

5 sterren nadat de bestelling ook naar wens is afgeleverd en uitgevoerd.

Prima prijzen en snelle levering

Al met al goedkoper en sneller dan via bijvoorbeeld KwikFit.

Overzichtelijk en goede prijs.

Eenvoudig om de juiste banden te bestellen voor een goede prijs.

Goede website en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik had vier nieuwe banden nodig en vond ze snel en gemakkelijk op de website.

Zakelijk

Zakelijk omdat de website, heel duidelijk is, en overzichtelijk. prijzen staan goed aangegeven en de bezorg & betaal opties zijn heel overzichtelijk! Volgende x weer bestellen als ik banden nodig heb

Fijne site als levering ook zo gaat helemaal top

Even de levering afwachten maar goede banden boor lage prijzen

Behulpzaam, snel en correcte servicedesk!

Een prijzenoorlog kan iedereen voeren, maar een zeer goede servicedesk is niet altijd standaard en dat vind je bij bandenconcurrent wel!

Gewoon eenvoudig en overzichtelijk

Goede online ervaring en de prijs is OK. Vergelijk je dit met de gemiddelde bandenleverancier die inclusief vervangen aanbied dan spaar je toch al vlug ongeveer 120 euro uit. Dus eerst laten bezorgen, dan laten verwisselen is veel voordeliger.

Website voldoet naar mijn wensen

Website overzichtelijk, goede prijs

Makkelijk te vinden voor een mooie prijs

Veel keus en zeer gunstige prijzen. Echt een aanrader! Als dit bevalt, zal ik het ook aan de brandweer adviseren.

meest verkochte band voor een lage prijs en geen verzendkosten

veel te kiezen en duidelijke uitleg

Uitstekend! En goed geïnformeerd

Alles duidelijk op de site, en natuurlijk neste prijs! Voor goede kwaliteit banden!

eenvoudig en supersnel

zeer goede deal. aanvaardbare prijzen. gemakkelijk

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA