Snel en goed geleverd

Snel en makkelijk je kunt de banden gewoon bij je thuis of bij de garage laten bezorgen

Goed geregeld voor goede prijs

Meerdere keren banden besteld en altijd een goede prijs en snel geleverd!

Snel en makkelijk

Al meerdere malen banden besteld bij banden concurrent. De pagina is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De verwerking/levering van de banden is zeer snel. En de prijs is zeer schappelijk. Zeker een aanrader

Goede prijs/kwaliteit banden.

Makkelijk en snel besteld. Veel goede acties van A- merken banden.

Snel, goedkoop en handige service

Geen onzin, goede merk banden, goede prijs, nette service.

Gewoon goed

Makkelijk overzicht, makkelijk zoeken, goede prijs, en je kan heel gemakkelijk een montagebedrijf kiezen waar ook nog eens goed de montage prijzen bij staan. Al eerder hier banden besteld. Lever termijn is goed, en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

Perfecte levering

Altijd goede sirvice en snel

Simpele website en snelle bezorg optie

Ik heb snel banden nodig en dat was niet mogelijk bij mijn gebruikelijke partij, daarom heb ik ze bij bandenconcurrent gekocht.

Supersnel de juiste band bestellen

Elke keer kom ik op BandenConcurrent.nl uit als ik op zoek ben naar een specifieke band die ik vlug geleverd wil hebben!

Prima.

Heb nog geen product ontvangen. Dus kan alleen over de webshop een oordeel geven. En die was duidelijk en overzichtelijk.

Makkelijk te bestellen en nette prijs

Banden worden gelijk afgeleverd bij ATTwente in Wierden en gaan ze edd op mijn camper monteren. Eerst even telefonisch contact gehad en het klinkt vertrouwd.

Super eenvoudig en goedkoper dan rechtstreeks!

Prima verlopen. De totale kosten waren veel lager dan rechtstreeks bij de garage.

Super, geweldige service en website.

Erg tevreden, en ik ben echt dol op banden! Mede dankzij jullie. Bedankt voor de prettige ervaringen! Ik ga jullie bij iedereen aanraden! Perfect werkende website. Hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Pieter Uyttewaal (Don Pïetro)

Super tevreden!!

Super tevreden!

1 week levertijd tyerwijl er staat vandaag besteld morgen geleverd

Echt ongelofelijk misleidend!! Voor 12 uur besteld heeft u de banden morgen in huis. Goed woesdag besteld en ik krijg vandaag vrijdag een mail dat zre volgende week weonsdag worden afgeleverd!!!! En mij wel heel irritant na mailen "Ben jij niets vergeten je moet nieuwe ventielen erbij bestellen!" Ik wil helemaal geen ventielen! Ongelofelijk irritant! Ik koop die dingen voor 41 cent en ze proberen we ventielen van € 2,41 per stuk mee te verkopen. Wat een *** bedrijf dat is echt de laatste keer dat ik daar bestel.

Perfecte organisatie

Ik heb vaker banden besteld bij BandenConcurrent en nooit geen problemen gehad. Heldere website met goede service en prijzen. Ik bestel alleen nog via de BandenConcurrent, zo goed vind ik deze organisatie.

Goede prijs en service

Goede prijzen en de combinatie met montage partners is ideaal.

prijs

goedkoopste in prijs en kwaliteit

Altijd de beste prijzen!

Ik heb hele goeie recensies gelezen en mijn familie geeft ook aan dat dit een hele goeie website is voor nieuwe banden

Geen betere dan de banden concurrent.nl

Super overzichtelijk, super grote collectie, en vooral betaalbaar en erg snel in huis..top

Simpel, snel en voordelig.

Banden besteld en laten monteren bij dichtstbijzijnde monteur. Handig!

Wat je besteld heb, kreeg je het nerjes en snel..bedankt

Levering op tijd

Goedkoop en beste kwaliteit

Zeer tevreden over bandenconcurent

Er is geen betere en snellere leverancier voor autobanden

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA