Snel banden bestellen

Erg makkelijk om op een duidelijke manier je banden te bestellen.

klopt

Volgens afspraak.

Goede service, concurrerende prijzen, kwaliteit en produktinformatie

Super goed in prijs/kwaliteit, snelle /gratis verzending. !

Vorige ervaring: 4 topbanden voor een goede prijs supersnel geleverd en gemonteerd!

Bandenconcurrent ontzorgt perfect door snelle levering gekoppeld aan montage. En dat alles voor één totaalprijs en één betaalmoment.

Gemakkelijk en snel, een kind kan de was doen tegen goede prijzen!

Ik heb al eerder banden voor mijn auto bij bandenconcurrent gekocht. En dat ging uitermate eenvoudig en snel. De prijzen vergeleken... mijn merk en type band is bij de dealer bijna € 70,- per band !! duurder. (inclusief montage). Dat is snel verdiend toch! Ook de montage partners zijn prima vaklui. En keuze genoeg rond om mijn woonplaats. Tot de volgende keer!

Snel en betrouwbaar

Niet mijn eerste keer, dat ik bestel banden bij banden concurrent. Duidelijke informatie over grote keuze van banden, snel en betrouwbaar geleverd.

Banden zijn altijd goed en recent kwa productie/fabriek datum.

Perfect service

Alles verliep snel

Snel en betrouwbaar

Uitstekende site, zeer scherpe prijs, verzekerd van montage! Ook voor Runflat Tires

Telkens werd ik weer geconfronteerd met ontzettend hoge prijzen bij het banden-service-station, of bij de online verkopers met de onmogelijkheid om runflat gemonteerd te krijgen! Niet voor de Bandenconcurent: Heel erg scherpe prijs, zij regelen de montage (ook Runflat) . Geen gezeur meer, afspraak maken en het is geregeld! +

Super service!

Gewoonweg supersnel bestellen en leveren.

Snel en goedkoop

Door aanbeveling kennis

Prettig en snel

Goed dus.

Scherpe prijs, snel geregeld

Prima shopervaring, zelf de montagepartner uitzoeken op prijs of afstand. Goed geregeld

Extreme goeie banden

Ik wist niet dat mijn auto zo goed kon perforeren met deze banden. Auto zit nu op een hele andere level Bedankt banden concurrent voor het helpen bij het kiezen van banden, deze belevenis en voor de goeie prijs natuurlik!

Prima service snelle bezorging

Aantal keren besteld en ook nu weer prima behandeld, snelle bezorging, de banden kwamen meteen de dag erna banden zijn zo als verwacht .prima snel betrouwbaar en goedkoop

Makkelijk te bestellen met montage service.

Fijne mogelijkheid voor gespreide betaling zonder extra kosten.

Banden snel geleverd bij vakkundig montage partner

goede duidelijke site.

ik bestel altijd mijn banden hier. goede duidelijke site met uitstekende service

Makkelijk snel goede prijs

Vind het makkelijk zoeken daardoor kun je snel bestellen en de prijzen zijn goed

Prima levering

Vindt het alleen jammer dat de levering uit twee delen bestaat. Voor de rest fijn om bestellingen te doen.

Snel geleverd en de goede maat!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding, en overzichtelijke bestelmethode.

Gewoon TOP

Prijs van de a-merk banden duidelijk lager dan elders.

Makkelijke site om te zoeken

Makkelijk banden vergelijken met andere types. Elke voorkeur valt makkelijk in te stellen. Goedkoopste met de A-merkbanden t.o.v. andere sites. Gratis bezorgen.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA