Makkelijke site om te zoeken

Makkelijk banden vergelijken met andere types. Elke voorkeur valt makkelijk in te stellen. Goedkoopste met de A-merkbanden t.o.v. andere sites. Gratis bezorgen.

Makkelijke site. Goedkoopste.

Zeer goede service en snel geleverd. En vooral niet te vergeten van de super scherpe prijzen. Jullie doen je naam eer aan

Nog geen ervaring opgedaan

IK heb ze nu gekocht (mei) en ga ze komende winter pas gebruiken (das vaak zo bij winterbanden). Ziet er verder goed uit en de levering was prima

de naam zegt het al...

Overzichtelijke website, concurrerende prijs. Ruime voorraad dus geen lange wachttijden..

Alles zoals beschreven.

Eerst voor vriendin, nu voor moeder. De beste prijs voor de gewenste banden, Eerste keer alles netjes afgehandeld. Nu zal het ook wel weer goed gaan.

Snel goed voordeliger

Bestelde banden binnen een paar dagen binnen. En ja kakel met vers DOT. Ben zeer te vreden. Tot de volgendekeer.

Overzichtelijke site, duidelijk en compleet!

De site wijst zich vanzelf en helpt je stapsgewijs een goede keuze te maken. Ik vind het wel jammer dat de prijzen net dagkoersen zijn dat heeft me een beetje een vreemd gevoel.

Duidelijk en overzichtelijk

Perfect, overzichtelijk en snel

Duidelijke omschrijving en gevonden wat ik zocht in een paar tellen

Jan de Bandenman is een geweldige man. Kreeg gelijk koffie aangeboden. Prettige omgang.

Makkelijk, snel en goed

Goede zoekmachine, veel aanbod kortom perfect!

Top website

Duidelijkheid van de website, top

Overzichtelijk en snel

Goede prijs en snelle service

Makkelijk zoeken naar faire prijs voor banden

Voordeel dat dit mogelijk is bij een garage in mijn buurt

makkelijk de juiste band vinden

Het is makkelijk de juiste band met de juiste prestatie en prijs te vinden. erg fijn dat je daarna nog de alternatieven kunt overwegen

Makkelijk, snel en vooral goed

Makkelijk selecteren met de keuzes die ikzelf belangrijk vindt, daardoor altijd de juiste band.

Het bedrijf is goed

Het bedrijf is goed

Goede banden met een lage prijs concurrent

Gezocht naar all seasonbanden omdat we niet in het buitenland in de sneeuw rijden, wel aan vervanging van onze winter- en zomerbanden toe waren. Gekozen voor de Vredestein Quatrac Pro TI XL 3PMSF voor onze Skoda Yeti 4x4. Uiteindelijk bij de Bandenconcurrent de gewenste banden gevonden!

super service en kwaliteit

snel

Veel keus, duidelijk advies. Makkelijk bestellen

Snel en eenvoudig

Het werd weer eens tijd voor nieuwe zomerbanden en deze winkel trok mijn aandacht door het grote aanbod aan banden. Bij elke band zag ik een beschrijving en ahdv heb ik een keuze kunnen maken. Ik ben ook een stuk goedkoper uit dan bij andere winkels.

snel geregeld

Goede en duidelijke web site werkt zeer makkelijk

Makkelijk en goed

Banden zo gevonden en besteld , voor een scherpe prijs waar de meeste leveranciers niet tegenop kunnen

Banden die ik geleverd heb klopte altijd met wat ik besteld heb. Erg scherpe prijzen en snel geleverd!!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA