duidelijke webside

Prettig en duidelijk

Lekker makkelijk

Super makkelijk om te bestellen alles wordt gelijk voor je gedaan en er wordt zelfs gezocht naar de dichtstbijzijnde garage Kortom lekker makkelijk

Uit eerdere ervaringen gebleken dat het een prima zaak is

Nooit problemen gehad en snel het product in huis

Prima, alleen jammer dat telfoonnummer niet bij contacten staat i.v.m. eventuele calamiteiten

Goed, netjes en snel geholpen

Heb eerder al banden besteld en nu weer snelle service en dichtbij

Snelle levering en goed service

De banden zijn snel geleverd, de communicatie was helder en de service van de montage partner erg prettig en klantvriendelijk!

goedkope en goeie banden

super

Top banden Goed service

Overzichtelijk

Goede, overzichtelijke website. Duidelijke omschrijvingen van de artikelen en geeft advies over bijvoorbeeld ventielen vervangen.

Ik heb al meer besteld ,en het is altijd goed gegaan.

Super bedrijf

Heel snel geleverd

Gemakkelijk en goedkoop

Gemakkelijk en goedkoop

Altijd netjes aan de deur geleverd.

Altijd netjes geleverd en altijd op tijd.

Perfect service

Ik ben zeer tevreden Ik raad het iedereen aan

Goede service en snel gelever, maar...

Duidelijke site, veel keuze en snel geleverd maar de banden werden met DPD geleverd helaas werden deze wel zomaar voor de deur gezet en als afgeleverd gemeld want ik was niet thuis nu had ik een oplettende buurvrouw en doe heeft mij gebeld en ze even mee naar binnen gepakt. Want het gaat tenslotte om veel geld wat die banden kosten en het lijkt me niet de bedoeling dat ze dan zomaar neer gezet worden, en daardoor misschien gestolen kunnen worden. Nu is dit gelukkig niet gebeurd maar wel een aandachtspunt.

duidelijke website, nette prijzen

duidelijke website, bestellen leidt zich vanzelf. montage gaat dicht bij huis gebeuren, ook makkelijk.

Hele goede duidelijke en eerlijke website

Ik heb me goed laten inlezen op de banden en heb 4 banden uitgekozen de site is heel simpel en gemakelijk dus ben superblij aantal jaar geleden ook al gebruikt en word steeds beter dus raad zeker iedereen aan om gebruik te maken van dit gemak

makkelijk en betaalbaar

tot nu toe een fijne en goede webshop, concurrerend in prijs, snelle levering. levering aan garage is fijn.

Veel keuze, dus altijd een band die qua prijs bij je past

Veel keuze en correcte levertijden.

Mijn ervaring met BandenConcurrent is fantastisch

Het is een overzichtelijke site, met ontzettend veel keuze tegenover een goede prijs. Daarbij de keuze om de banden rechtstreeks bij de garage te laten bezorgen maakt het makkelijk.

Eenvoud ten top

Duidelijke site met een ruime keuze. Ook duidelijke omschrijving van de banden. Eenvoudig te bestellen met voldoende betaling typen waar je uit kunt kiezen.

Goede communicatie en goede prijzen

Wederom tevreden over afhandeling van de bestelling

Handig, snel en voordelig.

Gewoon top. Op je gemak banden bestellen en laten opsturen naar je montagepartner. Super eenvoudig en zeer voordelig!

Goed en snel.

Ik had snel banden nodig. Eenvoudig geselecteerd op rolgeluid, merk en prijs. Klaar binnen 3 minuten. Top!

Kan ik nog niet geven.

Kan nog geen review geven heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Beter is om nadien pas een review te geven.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA