Fijne website met duidelijke informatie

Als leek is het een zoektocht naar de juiste informatie en daarmee naar de juiste band. Ik vond de informatie op deze website heel gemakkelijk te vinden. Het is overzichtelijk en er staat een goede uitleg bij de banden. Ik kon direct aangeven dat ik mijn banden bij de garage wilde laten bezorgen en hoefde zelf geen adres meer in te voeren. Daarnaast zijn de prijzen netjes en is er voor elk budget een band. Ik ben enorm blij met de service van Bandenconcurrent.

€40 betalen om fout van Bandenconcurrent goed te maken

Banden veel te laat bezorgd en uiteindelijk maar via de garage besteld. Nu willen ze dat ik ze alsnog afneem of €40 betalen om ze terug te sturen. Goedkoop is duurkoop, hoewel ze ook niet echt meer goedkoop zijn.

Top banden, voor een goede prijs.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en gemakkelijk te monteren bij een montagepartner in de buurt.

top

al eerder banden gekocht. perfect geregeld

Tevreden

Nou wil ik ook winterbanden bestellen voor mijn tesla model x . Pirreli scorpion winter . Alleen zijn die op bandenleader goedkoper.

Duidelijk en overzichtelijke website.

Makkelijk in gebruik en evt chatbot om gelijk antwoord te krijgen op vragen!

Ben super blij met de service

Snelle levering, goeie klantenservice

Vaker banden besteld voor mezelf en voor de familie leden. Snelle levering, duidelijke mailing wanneer de banden binnen komen. Achteraf problemen? Worden goed opgepakt door de klantenservice. Prijs technisch altijd de laagste!

Ruim assortiment

Er zijn genoeg keuzes aan de hand van je budget. Je kunt een goed band kopen aan de hand van je budget en veilig de weg op . Top dat je hier je keuze kunt maken en met goed banden veilig de weg op kan . Bedankt banden concurrent .

Doen wat ze zeggen!

Bestellen, betalen, leveren van banden bij montage bedrijf.

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering en goede prijs betaald voor m’n banden.

Snel en efficiënt

Op korte termijn vier nieuwe banden tegen een leuk prijsje. Ook de montage verliep vlot en vakkundig.

Helemaal top

Snel en goed gregeld, echter waren de nieuwe geleverde banden al 2 jaar oud volgens het DOT nummer op de banden

Website kiezen werkt super.

Website en kiezen is perfect. Gelijk een bevestiging per mail ook perfect. Schrijf graag een recentie, hoe de bandenConcurrent en de logistieke performance performance gaat. Tot nu toe bedankt voor de geleverd prestaties!!

snelle actie

De banden zijn volledig conform planning geplaatst. Ventielen keurig per post op dezelfde dag!

overzichtelijk

Veel keuze mogelijkheden, met goede filters is goed aan te geven wat er voor mij belangrijk is.

Snel en makkelijk voor een prima prijs.

Levering bij Auto First Annema in Dokkum voor montage. Makkelijk en mooi in de buurt en vlot geregeld.

Super simpel!

Erg prettige site, waarbij je makkelijk kan zoeken tussen alle banden die er zijn. Ook de montageservice is ideaal, lekker bezorgen bij de gekozen monteur en dan afspraak inplannen. Dit ga ik vaker doen!

Veel keus, mooie prijzen!

Bandenconcurrent heeft een ruim assortiment in diverse prijsklassen.

Makkelijk bestellen, overzichtelijke website

Makkelijk en duidelijk banden besteld

Héél veel voordeel !

Na veel speurwerk op internet heb ik gekozen voor bandenconcurent. Leverancier met heel gunstige prijzen! Vier banden besteld. Dat was €210,00 voordeliger dan aankoop (inclusief montage) bij Kwikfit! Dus mijn keuze was niet moeilijk.

10 uit 10

Bestel al jaren bij de bandenconcurrent. Altijd goede prijs/kwaliteit banden en voor ieder wat wils. Zeer aanbevolen!

Goed en snel

Niks te klagen!

Uitstekende website

Alles is eenvoudig en goed te vinden bij de bandenconcurrent. Ik kan het van harte aanbevelen!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA