I have orderred 4 tires but deliverred only one in time

I orderred 4 tires but deliverred only one in time, no where to check what happened and when the rest can be deliverred.

• Would you recommend us? No

Correct

Keurig geholpen. Correct de banden eronder gezet. Rijden prima

altijd goed tot nu toe

Makkelijke en fijne site waarin alles goed en duidelijk staat.

Ik heb makkelijk de banden kunnen vinden die ik nodig had en dit ook besteld. Bij bandenconcurrent is de prijs het scherpst.

Prima prijs en volgens verwachting geleverd en gemonteerd

Makkelijk en snel

Dit zijn heel goed en sterke banden

tevreden

Banden online besteld, snel geleverd en gemonteerd bij montage partner Peiman. Uitstekende ervaring alles bij elkaar.

Prima geregeld

Snel geregeld

Prima banden, prima prijs, prima service

Heb Vredestein 205/55 R16 91H banden besteld. Goede banden voor een goede prijs. De banden werden op korte termijn geleverd bij een bedrijf in de buurt en daar netjes gemonteerd. Top!

Bestellen gaat simpel

Site is makkelijk, overzichtelijk. Bestellen is makkelijk, zo gebeurt

Snel geregeld.

Autobanden zeer snel besteld en goedkoper dan andere bedrijven.

Overzichtelijk en makkelijk

Opzoek geweest naar een set goede banden, en na het bezoeken van deze site was de keuze snel gemaakt. Overzichtelijk met alle informatie die nodig is, zeker een aanrader!

Bandenconcurrent.nl

Lekker makkelijk vanuit huis bestellen tegen een goede prijs.

Makkelijke site met duidelijke specificaties.

Het zoeken op de site is eenvoudig en duidelijk. Helaas kan de banden concurrent niet garanderen dat de productiedatum van de banden niet ouder is als twaalf maanden, maar dat zal voor alle sites gelden. Verder is het makkelijk een montagecentrum te vinden op hun site.

Netjes geholpen

Het is altijd heel fijn om via bandenconcurrent te bestellen. Zo kan ik elke keer weer gemakkelijk de banden laten leveren bij mijn garage en zonder gedoe zo snel mogelijk me banden laten verwisselen, wat ook weer niet meer kost dan nodig is.

Superbedrijf.

Hele goede service en helpdesk.

Zeer nette en duidelijke website

Voor het eerst banden besteld. T was super makkelijk en duidelijk op jullie site welke band ik moest nemen. Helemaal super

goede service

goede service en snelle bezorging

Goed en snel

goede prijs en snel afgerond

Top duidelijk en goed

Is een duidelijke banden site geen poespas Banden bestellen Waar wil je ze erom laten doen afspraak maken daarmee klaar is kees

Bestelling goed verlopen zoals afgesproken

Goede banden

Tot nu toe een top service. Banden moet ik nog binnen krijgen samen met de track & trace maar tot nu toe bevalt het mij uitstekend. Denk er ook overna om me winterbanden binnenkort hier te bestellen

Makkelijk besteld

Makkelijk en simpel besteld erg duidelijk

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA