Super snel afleveren

Bedankt

Beste site voor banden!

Beste website voor banden, goede prijzen en snelle levering. Diverse keren besteld en altijd prima!

Prijs kwaliteit is ok

Heb de banden nog niet gemonteerf maar ze waren snel in huis

Prima ervaring

Snelle levering, prima bandenservicebedrijf.

Snelle levering van banden voor een nette prijs

Goede banden voor een nette prijs. Snel geleverd op bij mijn garage. Je wordt op de hoogte gehouden van bestelling tot bezorging op afleveradres . Top!

Dikke plus

Heerlijk. Ontzorgt worden door Het aanleg 14 in winsum Helemaal top.

Top service!

Mijn banden besteld via bandenconcurrent, allemaal goed geregeld banden waren volgens afspraak geleverd, nette banden ook. Kreeg direct contact met de montagepartner Bandenwisselthuis, vriendelijke monteur die op locatie de banden kwam verwisselen. Voor mij was dit een succes omdat het niet mogelijk was om naar een garage te rijden. Zeker een aanrader!

Prima deal

Banden werden snel geleverd, was vergeten ventielen bij te bestellen. Aardige mail ontvangen dat ik ze alsnog erbij kon bestellen en ook nog eens met korting.

makkelijk en betrouwbaar

Kan niet beter Bestelling makkelijk en prettig personeel bij banden montage

Ik heb al meerdere keren bij hen besteld en de levering is altijd correct.

snelle en correcte levering

Goede prijzen en vrijwel alle merken en maten snel leverbaar!

Handige webshop, makkelijke navigatie, concurrerende prijzen en vele A-merken snel leverbaar.

Geweldig makkelijk te bestellen

Makkelijk bestellen tegen nette prijzen

Prima ervaring

Vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Super gemakkelijk nieuwe banden besteld!

Het bestellen van mijn banden bij Bandenconcurrent ging ontzettend gemakkelijk en overzichtelijk. Wat ik ook erg prettig vond, is dat je direct de optie krijgt om de montage bij een garage in de buurt mee te boeken. Alles verliep soepel en snel, zeker een aanrader!

Top service!

Altijd goede snelle makkelijke service

Altijd goede prijs kwaliteit en snelle bezorging en dus zeker een aanrader.

Factuur miste de verwijderingsbijdrage, deze moest ik nog apart afrekenen

zeer duidelijk

gemakkelijk te kiezen

Prettig website, goed geprijsd en snel geleverd

De website maakt het mogelijk een geinformeerde keuze te maken. De prijzen zijn zeer scherp en levering is snel.

Prima, overzichtelijke website, scherpe prijzen en vriendelijke telefonische support!

Zowel voor mijzelf als voor mijn dochter banden besteld. Alles super verlopen en ook goede ervaring met momtagepartner!

overzichtelijke site

goed advies en makkelijke afhandeling ,en diverse betaalmogelijkheden. zal zeker weer gebruik van de site maken als ik nieuwe banden nodig heb.

fantastisch

gemakkelijk en overzichtelijke website messcherpe prijzen

WEDEROM.....heel blij..mooie prijzen

Onze vitara was weer aan een setje nieuwe sloffjes toe.....Nou dan is het voor mij niet zo ingewikkeld om dit bij de BandenConcurrent te doen. De site is helder ..makkelijk ..dus zo besteld ..betaald.. EN een snelle levertijd met genoeg montagepartners om ook dit weer te laten uitvoeren.... Dus ZEKER een aanbeveling

Overzichtelijk website

Via de Bandenconcurrent.nl overzichtelijk snel mijn banden besteld. Super goedkoop tegen kwaliteit en prijsverhouding.

Vlotte afhandeling en gebruikersvriendelijke site.

Mijn camperbanden werden vlot afgeleverd bij een garage waar ze na een korte termijn afspraak netjes werden gemonteerd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA