Prima website

Prima website

Diverse keren besteld bandenconcurrent. Snelle levering en wat ze beloven maken ze ook waar. Prima!!!

Snel geregeld

Goede banden voor een goede prijs. Snel besteld en bezorgd

supersnel geregeld inclusief de afspraak bij een parkner

het systeem achter deze site is echt goed. binnen 2 minuten een aankoop incl een afspraak bij een parkner. Je rijd naar de montageparkner en alles word geregeld onder het genot van een kopje koffie. super gedaan bandenconcurent en Bandenservice Gelderland! graag weer:)

Goed!

Overzichtelijk, handig, goedkoop en snel.

Super snel en service gericht

De alternatieve die je krijgt aangeboden zijn super

Goed geregeld

Snel geleverd en gemonteerd

Ik heb een goede prijs betaald en het proces verliep allemaal goed. Kom snel terecht bij Garage Ben op de damzigt 52 in de Meern. Aardige gasten en snel geholpen.

Simpel geregeld

Goede communicatie Goede service Goede callmedewerker Katrien

Juiste informatie en goede prijzen

Levering volgens afspraak en de prijzen en zijn goed. Juiste uitleg over de band en bij de bestelling alles erbij. Top service.

Altijd duidelijk en goede prijs

Al twee keer banden besteld en altijd keurig geleverd!

Duidelijke website en voordelige prijzen !

Goede keus goede banden

Ik heb al eerder bij jullie besteld ben tevreden dus daarom bestel ik weer

Zeer betrouwbaar

Bestelling verloopt altijd perfect , en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt en geleverd is

Goede bandenservice

Online was eenvoudig te bestellen en nette snelle levering! Prijs qualiteit super!

Duidelijk en goed advies

Top banden Zitten onder onze Suzuki S cross Goed advies en een duidelijke uitleg

Prima overzicht en makkelijk te vergelijken

Ik zocht nieuwe winterbanden en heb me op de site prima kunnen oriënteren en banden kunnen vergelijken

Super handig en overzichtelijk

Fijne website en scherpe prijzen!

In een woord Fantastisch

Ben langs elke bandenboer geweest en de prijs (de naam zegt het al) is niet mee te concureren. Ze hebben altijd de band die zoekt op voorraad en worden snel geleverd. Top

Loopt op rolletjes

Niet alleen is de website heel overzichtelijk en is het makkelijk om je keuze te maken, het bestelproces is ook nog eens supermakkelijk. En jullie digitale assistent beantwoord alle vragen, ook als het complex wordt.

Snel klaar dankzij een duidelijke website

Vorige twee keren hier ook besteld en prima bevallen Een verbeterpuntje: Leg niet zoveel nadruk op het kopen van nieuwe ventielen. Dat weet mijn garage ook wel en die gun ik ook iets.

top geregeld

vooralsnog gaat alles goed en vlot.

In 5 min alles geregeld!

Grote keuze, veel montage partners met diverse extra diensten van welke ik het uitlijnen heb samengevoegd samen met 4 autobanden.

Makkelijk om te bestellen

Nooit problemen met bestellen, al vaker hier besteld en altijd top!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA