altijd snelle levering, en top service

altijd klant vriendelijk, snelle levering, maar het word vooral overduidelijk op jullie website vermeld, daar hou ik van, dus ik bestel mijn banden altijd graag bij jullie Met vriendelijke groet, jori

Banden altijd goed en snel geleverd

Goede service, komen afspraken na en communiceren goed moet klanten

Goedkoop en snelle levering

Zeer makkelijke website en duidelijke informstie

Dankzij de duidelijke informatie was ik snel met het bestellen, nu enkel nog de levering!

Gemakkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en ruime keuze,eenvoudig te kiezen

Nieuw bandje in een paar klikken

Duidelijke website.

Makkelijk aankopen

Nu weer banden gekocht. In het verleden super geholpen. Nu afwachten hoe deze levering gaat

Heel goed geregeld!

Banden worden volledig en op tijd afgeleverd, keurig!

Gemak

Overzichtelijk en makkelijk te bestellen en goeie prijs verhouding

eigenlijk heel makkelijk, ruime keuze

Enige jaren geleden al eens zomerbanen besteld, nu winterbanden. Ook nu weer snel gevonden, het wijst de weg vanzelf. Klantservice bot werkt ook verrassend goed. Ga zo door

toegankelijk

Krijg duidelijke antwoorden op de vragen om een goede bandenkeuze te maken.

Ik ben achteraf wel tevreden

Mijn bestelling ging in eerste instantie geheel mis, waar het fout ging weet ik niet maar de bestelling werd niet afgerond. Maar na contact met Tim is het toch goed gekomen, Prima zoo ik ben in zijn totaal wel tevreden over de bestelling.

Besteld

Veel keus uit budget, middenklasse of duurdere banden. Snel besteld en snelle levering.

Goede ervarinf

Was mijn eerste keer zelf banden bestellen en ben egt tevreden over de site duidelijk en als je wat aanklikt kan je gelijk vergelijken met anderen banden dus egt niks te klagen dikke 5 sterren!!!

Voor de 2e keer besteld

Vlotte en snelle levering top banden geleverd en goede regeling met bandenmonteur afspraak

Makkelijke website snel en overzichtelijk

Was opzoek naar goede banden voor een redelijke prijs en ik vond deze op deze site.

Makkelijk en overzichtelijk

Top website. Super makkelijk de juiste banden kunnen vinden. En bestelproces was snel en overzichtelijk. Kortom: zeer tevreden over het bedrijf.

Mooie prijzen, duidelijke beschrijvingen

Mooie prijzen en duidelijke beschrijvingen. Ook leuk de demo banden die aangeboden worden. Scheelt toch weer. Net besteld. Ben benieuwd, aanbevelen.. ja sowieso voor de prijs

Altijd goed!

Je zit altijd goed bij Bandenconcurrent. Vele malen goedkoper dan bij dealers/garages. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het ergens anders laat doen.

Makkelijk in gebruik

Duidelijke site, makkelijk in gebruik, extra info aanwezig, chatfunctie heel handig. Je kunt het bij een garage laten bezorgen. Kortom prima!

Goede en duidelijke website

Banden konden gelijk naar de garage

Tot dus ver goed

Goede prijs, nog niet ontvangen dus ben heel benieuwd. Tot nu toe tevreden.

Prettige en overzichtelijke website, aanrader.

Goed geholpen, scherpe prijs en duidelijke omschrijving van het product.

Overzichtelijke site en een snelle en correcte levering.

Omdat de leveringen correct en vlot plaatsvinden voor steeds weer een scherpe prijs beveel ik BandenConcurent voor iedereen aan, DOEN!!!

Super site en service

Ik ben heel blij met deze site heel overzichtelijk en een goede service. Ik zou dit zeker aanbevelen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA