Super snelle en goede service.

Al meerdere malen bestel via hier. Altijd netjes en optijd volgens de afspraak geleverd SUPER

Mooie overzichtelijke site

Producten duidelijk afgebeeld en goed omschreven.

Snel

Snel geregeld

Lekker makkelijk

Zoek de band die je hebben wilt. Vergelijk met andere websites en u zult zien dat BanndenConcurrent.nl de beste keuze is. Korte levertijden.

Ik koop er altijd banden

Goede banden voor een betaalbare prijs

Goede prijzen voor goede kwaliteit

De banden zijn erg mooi geprijsd en hebben een goede kwaliteit!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles op voorraad

Snel de juiste band gevonden, besteld en laten leveren bij Bandenservice Acht voor montage. Super.

Snel kiezen, goede omschrijvingen, snel in huis!

Duidelijke website, veel keus, Goede uitleg, nette prijzen. Snel gratis bezorgd.

Heel makkelijk banden vergelijken

Makkelijk om banden te vergelijken met actuele prijzen, de banden zijn nog niet gelegd maar zover ben ik blij met bandenconcurrent.nl

Makkelijk

Site is duidelijk, makkelijk zoeken en bestellen. Zéér tevreden.

Bestel al mijn banden hier

Fijne website

Veel keuze en een prettige website

Goedkoop, snel en makkelijk

De website is goed te begrijpen en makkelijk te bedienen. De banden zijn echt goedkoop, in vergelijking met andere sites. Ik raad het iedereen aan

De ervaring die ik tot dit moment heb over de bandenconcurt is uitst

Heb tot nu toe zeer goede ervaring

Duidelijk en compleet assortiment

Bij vragen word goed meegedacht en word ook professioneel uitleg gegeven over de te kopen producten en word de juiste en goede raad om de klant de juiste keuze te laten maken

Lekker overzichtelijk

Op zoek naar nieuwe banden... 1,2,3... gevonden, betaald en worden met twee dagen geleverd. Top!

Snel gevonden

Goede prijs snel klaar.

Super makkelijk en zeer scherpe prijzen!

Super makkelijk en zeer scherpe prijzen! Makkelijk een betrouwbare banden montage te vinden en meteen een afspraak kunnen inplannen! top service in 5 min.

Beste prijs en goede webshop.

Banden die ik zocht voor een mooie prijs.

Duidelijke website

Daardoor heb ik eenvoudig een keuze kunnen maken.

snel en gemakkelijk

snel en gemakkelijk banden bestellen voor een aantrekkelijke prijs. er is genoeg aanbod in elke prijs klasse.

Snel gemakkelijk en goed te bestellen raad het aan

uitstekend

Het is een fijne en duidelijke website met genoeg keuze aan banden. Goede uitleg over de band erbij. Wat nog wel handig zou kunnen zijn is zoeken op kenteken of op banden speciaal voor elektrische auto`s. Prijzen zijn prima en ook erg fijn dat je gelijk een montage partner kan kiezen. ik vindt bandenconcurrent.nl een aanrader!

Erg goed

Mooie site makelijk en snel

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA