Makkelijk en veilig bestellen met Amex

Makkelijk en veilig bestellen met Amex creditcard

helemaal prima

Vlotte bestelling, ruime keuze en een heel transparant proces. Het is heel makkelijk om je keuze te maken, je montage partner en de betaling in orde te maken. Helemaal top, nu nog leveren en monteren ;-)

goed goedkoop en correct

snel goede prijsvoering neemt alles uit handen geen betalingen achteraf

volgens afspraak

top

Gewoon goed

Goede ervaring met BandenConcurrent dus nu ook winterbanden besteld.

Duidelijke en overzichtelijke website

Ik kon vrij simpel naar mijn wens de juiste banden vinden voor mijn auto de site werd aangeraden door mijn vader met het juiste resultaat

Great process

Very easy to find what we are looking for, easy and clear. Thanks!

Klantvriendelijke site en snelle levering

Het is erg gemakkelijk om het juiste type band te vinden en te bestellen. Het assortiment is dan ook zeer uitgebreid. Respectievelijke snelle levering wat je mag verwachten van het leveren van autobanden aan de deur.

Makkelijk besteld!

Gehele bestelling loopt soepel, tussendoor pop up meldingen met adviezen over je bestelling zoals, oude ventielen kunnen niet worden hergebruikt etc. Super goed ook voor mensen met minder verstand van auto's

Brede keus in assortiment en prijs.

Het bestellen ging eenvoudig. Je kiest de maat van de band en welk type, vervolgens verschijnen alle soorten en kwaliteiten in beeld. Je kan makkelijk de eigenschappen van de banden vergelijken en zo een goede keus maken.

Top service en goede bande

Top banden echte aanrader

Zeer snelle levering

Ben zeer tevreden met het snelle levering

Geadviseerd door collega van ames

Bestellen is erg simpel en makkelijk en snel site ziet er goed uit en alles is makkelijk te vinden

Zeer goede afhandeling

Het was gemakkelijk te bestellen waarna goed werd gecommuniceerd waar de banden naartoe gingen enz.Ook de montage verliep soepel

Zeer snel besteld

Goede ervaring, snel gevonden, alle betaalmogelijkheden, gratis levering. Kan niet gelukkiger zijn…

De perfecte manier om banden te bestellen

Veel keus online. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering en montage. Geweldig

The best wheels

The best wheels !

Ze zijn snel en bedrijf met meer mogelijkgeden voor de klanten

snel , flexibele en makkelijk om te bestellen

Makkelijk en snel

Dit is de tweede keer dat ik het via bandenconcurrent bestel en ik ben zeker tevreden. Zeker met de prijs maar ook heel handig dat je gelijk een montagepartner kan uitkiezen

Snel en goede prijs!

Alles snel te vinden en scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

Snel en levering bij garage

Top dat het zo makkelijk gaat en levering bij garage mogelijk is

Groot aanbod en snel besteld

Ik heb via BandenConcurrent.nl vier nieuwe banden besteld en het hele proces verliep soepel. De website biedt een groot aanbod, en ik kon snel de juiste bandenmaat vinden voor mijn auto. Wat ik erg handig vond, is dat je na het bestellen kunt kiezen uit meerdere montagepartners in de buurt. Er was voldoende keuze en ik kon makkelijk een afspraak plannen. Kortom, een snelle en efficiënte service met duidelijke stappen en handige opties. Zeker een aanrader voor wie zonder gedoe nieuwe banden wil regelen!

Goed. De prijzen zijn laag, en de informatie verstrekking via Whatsapp liep op rolletjes.

Goed, uiteraard moet er nog geleverd worden, maar tot noch toe goed.

Is mijn eerste keer

Is wel mij eerst keer maar de site ziet er goed uit en overzichtelijk

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA